İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik; emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörünün en yüksek manada sergilendiği ulvi bir görevdir.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar'dan Öğretmenler Günü Mesajı
23 Kasım 2022 - 20:11
Öğretmenler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine göre, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir.
Toplumların gelişip modern bir hal almasında en büyük paya sahip olan öğretmenlerimiz, eğitim dünyasının vazgeçilmez neferleridir. Siz kıymetli meslektaşlarımın yetiştireceği nesiller, hiç şüphesiz ki ülkemizin geleceğini şekillendiren kişiler olarak karşımıza çıkacaktır. Başöğretmen Atatürk’ün “İnsanlık toplumunun en fedakâr, en saygıdeğer unsurları hiç şüphesiz öğretmenlerdir.” sözü, öğretmenlerimizin değerini açıkça ortaya koymaktadır. Ülkesinin geleceğini sağlam temeller üzerinde inşa etmek isteyen milletlerin milli şuura sahip nesiller yetiştirmek için büyük bir çaba gösterdiğine şahit oluyoruz. Ailesine, milletine ve bu aziz milletin onurlu bir bireyi olarak kendisine karşı sorumluluk duyan, erdemli bir yaşamı her şeyden üstün tutan genç nesillerin yetişmesinde başrolü oynayan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle öncelikle Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, siz kıymetli meslektaşlarımın Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla tebrik ediyorum.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum