İKİNCİ YARIDA SES GETİRECEĞIZ

Türkiye Bölgesel Amatör 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Ali Bilgici,” İkinci yarı hazırlıklarınızı Antalya’nın Kemer ilçesindeki Limra Limak Otelinde yaptığımız çalışmala

İKİNCİ YARIDA SES GETİRECEĞIZ
11 Ocak 2017 - 22:56
1 7-bos-kalip-haberTürkiye Bölgesel Amatör 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Ali Bilgici,” İkinci yarı hazırlıklarınızı Antalya’nın Kemer ilçesindeki Limra Limak Otelinde yaptığımız çalışmalarımız sonucunda üç puan üzerine tamladık” dedi.
BUNDA BAŞARDIĞIMIZA İNANIYORUM
Antalya’nın Kemer ilçesindeki Limra Limak Otelinde yapılan kampı değerlendiren Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ali Bilgıçi,”10 günlük kamp boyunca üç hazırlık yaptık ve bu arada ikinci yarıda rakiplerimizi karşısında ne ayabileceğimiz gördük. Bizim asıl hedefimiz lığ de ses getirebilecek bir kadroyu oluşturmaktı. Bunda başardığımıza inanıyorum. Kamp sonsa futbolcularıma bir gün izin verdim” diye konuştu.
İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK
Hafta sonunda Samsun Yolspor  ile Çarşamba'da karşılaşacaklarını  hatırlatan Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Bilgici, ”Öncelikle  rakibimizi küçümsemiyoruz ve bizde iyi ekibiz  kedimize güveniyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu önemli taraftarlarımızdan  sadece takımlarını destelemelerini istiyorum. İkinci yarında bizimle birlikte başlayacak olan Samsunumuzun takımlarından Ladık Belediyespor ile  Samsun Yolspor ‘a başaranılar diliyorum ve ayrıca tüm spor severlerimizi maçımıza davet ediyorum“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum