İkinci Kışla Halk Pazarımız İçin Tüm Süreçleri Tamamladık

İlkadım Belediyesi tarafından hayata geçecek olan Kışla Mahallesi’ndeki yeni pazar alanındaki tezgah yerleri için kura çekimi gerçekleştirildi.

İkinci Kışla Halk Pazarımız İçin Tüm Süreçleri Tamamladık
23 Haziran 2023 - 18:36 - Güncelleme: 23 Haziran 2023 - 18:57
Başkan Demirtaş Pazarcılar Odası ve Zabıta Müdürlüğümüzün desteğiyle tüm süreçleri tamamladık.Yeni halk pazarımız ilçemize hayırlı olsun dedi.
Yazıcı’dan Başkan Demirtaş’a teşekkür
Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kura çekimi öncesinde ilk olarak Samsun Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı konuşma gerçekleştirdi. Yazıcı, ”Yerleşim yoğunluğu olan Kışla Mahallemizin Beykoz Sokağında bir pazar yeri eksiğimiz vardı. Muhtarımızın da bu yönde bir talebi vardı. Halkımız da sürekli olarak bizlere bu konuda talebini iletiyordu. Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’da bu konuda belirlediğimiz semt pazarı için gerekli özveri hassasiyeti gösterdi. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Pazarcı esnafının zahmetli iş yaptığına dikkat çekti
Pazarcı esnafının gerçekten çok zahmetli bir iş yaptığına dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Bizler yatağımızda uyurken sizler sabahın erken saatlerinde tezgah açıp, vatandaşımıza sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda hizmet sunmak için çalışıyorsunuz. Zahmetli, özveri isteyen ve sıkıntılı bir iş. Bizlere düşen de sizlerin çalışma ortamlarındaki problemleri elimizden geldiği kadar çözmek. Pazarcılar Odası ve Zabıta Müdürlüğümüzün desteğiyle tüm süreçleri tamamladık. Kışla Mahallemizde kurulacak olan 2’inci halk pazarımızı her hafta Pazartesi günü vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Sizler de bu alanda en kaliteli en taze ürünleri ilçe halkımıza ulaştıracaksınız. Kura çekilişimizin esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Kura ile yerler tek tek belirlendi
Başkan Demirtaş, konuşmasının ardından kura çekimi gerçekleştirildi. Pazarda tezgâh açacak olan 80 pazarcı esnafının yerleri tek tek kura ile belirlendi.
Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kura çekimine; İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Samsun Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı,Kışla Mahalle Muhtarı Gülsüm  Yüksel ve pazarcı esnafı katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum