İhsan Kurnaz'dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu!

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi, AK Parti ve MHP Samsun eski ve yeni teşkilat mensupları, milletvekilleri, belediye başkanları ve coşkulu kalabalığın katılımıyla açıldı.

İhsan Kurnaz'dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu!
25 Şubat 2024 - 19:16
Açılışta İlkadımlılara hitap eden Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, bu birlik ve beraberlik ruhuyla İlkadım’ın yeniden hizmet belediyeciliğiyle, gerçek belediyecilikle tanışacağına inancının tam olduğunu kaydetti.
Hep Birlikte Başaracağız
İlkadım Belediyesi’nin 5 yıl içinde iyice kronikleşen yönetilemez, iş üretemez bir belediye haline geldiğine temas eden Kurnaz, “İlkadım Belediyesi’nin içine düştüğü bunalım ve kaostan AK Parti belediyecilik anlayışıyla kurtulabilecektir. Bizim derdimiz ülkemize, şehrimize ve ilçemize eser kazandırmak, İlkadım’a merkezi hükümetle birlikte eş zamanlı çalışarak üstün hizmetler, büyük eserler üretmektir. Artık İlkadım için harekete geçme zamanı geldi. 5 yıl daha kaybedecek vaktimiz yok. AK Parti'nin liderliğinde, İlkadım'a bu iş bilmez yönetimin kaybettirdiği zamanı geri kazandırmak için buradayız.
Allah’ın izniyle el ele verip İlkadım’ı bu bataklıktan hep beraber kurtaracağız. Hep birlikte başaracağız. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İlkadım’a 31 Mart’ta bahar bir başka gelecek. İlkadım çiçek açacak, İlkadım yemyeşil, pırıl pırıl olacak. İlkadımlı hemşerilerimizin beş yıldır çektikleri dertler, sıkıntılar sona erecek. Çünkü 1 Nisan sabahı İlkadım’da yeniden AK Parti Belediyeciliği hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. Bunu sizlerle, hep birlikte başaracağız” diye konuştu.
Çalmadık Kapı Sıkılmadık El Bırakmayacağız
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap da, "Teşkilat üyelerimiz ile birlikte ilçemizin her noktasında; çalınmadık kapı, girilmedik işyeri, sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu anlamda; yoğun ilgilerinden, sıcak sohbetlerinden, desteklerinden ötürü; bizleri bağrına basan kıymetli hemşerilerimize buradan bir kez daha çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ersan Aksu, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Belediyesi önceki Başkanı Erdoğan Tok, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum