Hükümet kurmak için her yolu deneyeceğiz

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kavak ve Asarcık ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı

Hükümet kurmak için her yolu deneyeceğiz
19 Temmuz 2015 - 17:10
AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kavak ve Asarcık ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Karaaslan, ''Biz hükümet kurmak için her yolu deneyeceğiz. Çünkü milletimiz bize böyle bir sorumluluk verdi. Eğer sonuca varamazsak yüzümüzü tekrar milletimize döneceğiz'' dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kavak ve Asarcık ilçelerinde partililerle bayramlaştı. Karaaslan'a il yönetim kurulu üyeleri Salih Çelik ve Ercan Can eşlik etti. Karaaslan ilk olarak Asarcık İlçe Başkanlığı, ardından Kavak İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bayramlaştı.

Milletvekili Çiğdem Karaaslan ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde, partililerle tek tek bayramlaşarak bayramlarını kutladı. Karaaslan yaptığı konuşmalarda, Türkiye'nin önemli bir seçim atlattığını belirterek, ''Bu seçim sadece Türkiye açısından değil islam coğrafyası ve batı içinde önemli bi seçimdi. Biz Türkiye olarak güçlü bir şekilde yola devam ediyoruz. Önümüzdeki süreç özellikle ticaret açısından bir belirsizlik gibi görünse de, AK Parti hükümetlerinin kazanımları sayesinde süreç sorunsuz atlatılıyor. AK Parti'nin hükümet kurma çalışmalarında göstermiş olduğu şeffaf, dik duruşlu net tavrı sonraki görüşmelerde de sürecektir. Heyetler arası yapılacak görüşmeler sonrasında bir yol haritası belirlenecek. Ortadaki seçenekler belli. 45 günlük bir süre var. Biz hükümet kurmak için her yolu deneyeceğiz. Çünkü milletimiz bize böyle bir sorumluluk verdi. Eğer sonuca varamazsak yüzümüzü tekrar milletimize döneceğiz'' diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum