Reklam
Reklam
Reklam

Hudeybiye Kız Kuran Kursu Açıldı

Atakum’da 150 talebenin eğitim alacağı Hudeybiye kız kuran kursu açılışı gerçekleşti.

Reklam
Hudeybiye Kız Kuran Kursu Açıldı
04 Temmuz 2020 - 13:30
Reklam
Açılışa Samsun valisi Zülkif Dağlı, İl Müftüsü Seyfullah Çakır, Atakum kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Atakum Müftüsü İsmail Keskin, Samsun Diyanet Sen 1 nolu Şube Başkanı Murat Akkuş, daire amirleri ve STK yöneticileri ile üyeleri katıldı.
Yapımı yaklaşık üç yıl süren Hudeybiye kız Kur’an kursu aynı anda 150 tane öğrencinin hizmet alabileceği bir kız kuran kursu Atakum İlçe Müftüsü İsmail Keskin’in Atakum’a tayin oluşundan hemen sonra çalışmalarına başlayıp, büyük bir özveri ile Yapımına başladı. Bu gün itibari ile de açılışı yapılan Hudeybiye Kız Kur’an kursu bu gün kalabalık bir katılımla açılış yapıldı. Açılışa Samsun Valisi Sayın Zülkif Dağlı, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Samsun İl Müftüsü Sayın Seyfullah Çakır, Samsun 1 nolu Diyanet-Sen Şube Başkanı Murat Akkuş ve STK yöneticileri ile üyeleri katıldı.
Görkemli bir açılış yapılan Hudeybiye kız Kur’an kursunu Samsun Valisi, Atakum kaymakamı, İl Müftüsü ve katılımcılar Kursu gezip Kursiyerlerle görüştü. Kurs hakkında bilgi aldılar. Hayırsever bir vatandaş tarafından kursun yerinin bağışlandığı ve aynı zamanda da katkısı olduğu bilgisi verildi.
Hudeybiye kız Kur’an Kursu Atakum sınırları içerisinde kamalı TOKİ mevkisinde bulunmaktadır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum