Hocaoğlu Belediye Personeline Seslendi

Canik Belediyesi’nde çalışan personelin maaş beklentisini karşılayacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, “Göreve geldiğimizde çalışma arkadaşlarımızın geçim standartlarını yükseltmek için en düşük çalışan maaşını 30 bin liraya çıkaracağız” dedi.

Hocaoğlu Belediye Personeline Seslendi
14 Mart 2024 - 14:06
Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, belediye personeline seslendi. Kimsenin mağdur edilmeyeceğini ifade eden Yılmaz Hocaoğlu, “Belediyecilik bir ekip işidir. Belediyede çalışan ekip arkadaşlarımız ne kadar mutlu olursa o kadar iyi hizmet üretir. Bu mutluluk ortamını için de çalışan personelimizin maddi açıdan kafasının rahat olması önem arz etmektedir. Göreve geldiğimizde çalışma arkadaşlarımızın geçim standartlarını yükseltmek için en düşük çalışan maaşını 30 bin liraya çıkaracağız” dedi.
Çalışan Anneler İçin Mahallelere Kreş Yapılacak
Yılmaz Hocaoğlu, çalışan kadınlara yönelik projelerini de anlatarak, “Çalışan kadınlarımızın, annelerimizin en temel ihtiyaçlarından biri kreş. İlçemizde, iş hayatının içinde yer alan kadınların çocuklarını güvenle bırakabilecekleri kreşler inşa edeceğiz. Anneler, çocuklarını sabah işe gitmeden önce güvenli yerlere, belediyemiz personelinin güvenli ellerine teslim edecek. Kadınlar iş hayatının içinde çalışarak ev ekonomisine katkı sağlayacak. Akşam mesai bitimiyle de çocuklarını alıp evine gidecek” diye konuştu.
Yılmaz Hocaoğlu Kütüphane Yapma Sözü Verdi
İlçeye kütüphane yapma sözü de veren Yılmaz Hocaoğlu, gençlerin, öğrencilerin bu ihtiyaçlarını karşılamak için farklı ilçelere gitmelerine gerek kalmayacağını söyledi. Hocaoğlu, “İlçemizde çok kapsamlı bir kütüphane inşa ederek nezih ortamda okuma, araştırma yapma, ders çalışma, internetten istifade etme ortamı sunacağız.  Çay, kahve içebilecek,  katılımcıların kapasitelerinin geliştirilmesi için eğitimler düzenleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Sokak Hayvanları İçin Palyatif Değil Kalıcı Çözümler Bulunacak
Sokak hayvanları konusuna da değinen Yılmaz Hocaoğlu şunları söyledi: “Sokak hayvanları ne yazık ki toplumumuz için önemli bir sorun haline geldi. Biz palyatif tedbirlerle bir ilçeden diğer ilçeye sokak hayvanlarını taşıyarak değil, onlar için uygun barınak alanları oluşturup, veteriner hekimler gözetiminde tüm sağlık ihtiyaçlarını gidereceğiz. Ayrıca beslenme ihtiyaçları da karşılanacak. Uygun fiziki alanlar oluşturarak sokak hayvanlarını sokaklardan toplayacağız ve insanlarımızın, gençlerimizin bu konudaki rahatsızlığını gidereceğiz.”

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum