Hizmetten Tasarruf Olmaz

Yeniden Refah Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Milli Görüş’ün temsilcisinin partileri olduğunu söylerken, “İtibardan tasarruf olmaz” anlayışının bırakılıp “Hizmetten tasarruf olmaz.” anlayışına geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Hizmetten Tasarruf Olmaz
26 Eylül 2023 - 13:23
Samsun- Samsun’da Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Merhum Erbakan ve Milli Görüş’ün tek temsilcisinin Yeniden Refah Partisi olduğunu belirterek, “Milletimiz de bunu son seçimlerde tasdiklemiştir” dedi. 
Toplumsal Refah Yok
Milletin ekonomik sıkıntılarla iç içe olduğunu kaydederek, emeklilerin durumunun ise içler acısı olduğunu vurgulayan Cengiz Zor, “Bugün 7500 tl ile nasıl geçim sağlanamayacağı ortada iken bu meseleye acilen bir çözüm üretilmesi gerekmektedir. Gerek kiralardaki yükselme gerekse yüksek enflasyon insanımızı nefes alamaz bir duruma sokmuştur. Açlık sınırının yüzde 45-50 oranında, yoksulluk sınırının ise yüzde 85 sınırında olduğu bir ülkede kimse toplumsal refahtan bahsedemez” diye konuştu.
Orta Vadeli Programda yine borç, faiz, zam ve vergi ekonomisinin çıkması ve önümüzdeki 3 senede 5 trilyon 431 milyarın faize gidecek olmasını da sert bir dille eleştiren Zor, şunları söyledi; “Yakın zamanda ekonomik bir rahatlama olmayacak. Türkiye’nin zenginliklerinin adil bir şekilde paylaştırılması ve bölüştürülmesi gerekmektedir. Başta kamu kuruluşlarında mutlak suretle sıkı bir tasarruf tedbirleri uygulanmalıdır.
‘İtibardan tasarruf olmaz’ tutum ve davranışından bir an önce çıkılmalıdır. Senin bu yanlış bakış açın işçi, köylü, memur, emekli, dul ve yetimin sırtındaki yükü daha da arttırmaktadır. Bunun yerine Milli Görüş’ün ortaya koymuş olduğu Hizmetten tasarruf olmaz’ esası yer almalıdır. Bu kamusal israfın önüne geçilmesini, denk bütçenin yapılmasını, havuz sisteminin oluşturulmasını, borç faizinin ve anaparanın ödenmesini, enflasyonun düşmesini, vergi konulmamasını, zam yapılmamasını ve de işçi, köylü, memur, dul ve yetimin refah düzeyinin artmasını sağlayacaktır. Tıpkı 54. Erbakan Hükümeti zamanında olduğu gibi.”
Dış Politikaya Övgü
Zor, hükümetin, Türk Devletler Topluluğu, Azerbaycan, Ukrayna, Libya ve son dönemlerdeki Suriye politikalarını desteklediklerini vurgularken, Akdeniz ve Karadeniz’de hidrokarbon ve doğal gaz çalışmalarını memnuniyetle takip ettiklerine ve devletin bu başarılı çalışmalarda her daim yanında olduklarına işaret etti.
Siyonist yapılanmanın uzantılarının aile yapısını yok edecek şekilde LGBT’ye açık destek vermesini kınayan Cengiz Zor, “LGBT’ye sonuna kadar karşıyız. Her fırsatta sert bir şekilde eleştireceğiz. Tıpkı sözde Covid-19 aşılarında olduğu gibi Küresel ısınma olarak adlandırdıkları sözde “iklim değişikliği” adı altındaki projenin de insan nüfusunun azaltılması gerekliliğiyle beraber işleyen tek dünya devleti planlarının bir parçası olduğunu düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.
Şimdiki hedeflerinin, önümüzdeki yerel seçimlerde büyük bir başarı elde etmek olduğunu kaydeden Zor, Milli Görüş belediyeciliğini yeniden milletle buluşturmak istediklerine dikkat çekti. Zor, sözlerini şöyle bitirdi; “Rüşvetin, yolsuzluğun, adam kayırmanın olmadığı yönetimi Türkiye’de iktidar yapacağız. Bütün teşkilatlarımız seçime hazırdır ve büyükşehirler başta olmak üzere 81 il 973 ilçe 394 beldede Yeniden Refah Partimiz kendi logo ve adaylarıyla seçime girecektir.”
Necattin Demirtaş’a Teşekkür
Basın toplantısı akabinde düzenlenen Eylül ayı İl Divan Toplantısı’nda konuşan Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar ise şöyle konuştu: Milli Görüş bir ihya hareketidir ve kapsamı içine tüm dünyayı almaktadır. Şuan da büyük bir krizin tam ortasında olan dünyamızın nefes alması için Milli Görüş hareketine ihtiyaç vardır. Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Bir Türkiye ve Yeni Bir Dünya Nizamı bizleri beklemektedir. Bu vesileyle İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a da divan toplantımıza olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”
Öte yandan toplantının ardından Cengiz Zor, Bafra İlçe Başkanlığı’na atanan Ömer Özen’e mazbatasını teslim ederek rozetini taktı. 


 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum