Reklam
Reklam
Reklam

Hizmet Çadırının Bu Seferki Durağı Uzgur Mahallesi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye devam ediyor. Belediye Mahallemizdeki hizmet çadırı ile her hafta bir mahalleye konuk olan hizmet çadırının bu haftaki adresi Uzgur Mahallesi oldu.

Reklam
Hizmet Çadırının Bu Seferki Durağı Uzgur Mahallesi
22 Eylül 2020 - 23:05
Reklam
Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın talimatlarıyla hayata geçen her hafta bir mahallede kurulan “Belediye Mahallemizde” ile belediye hizmetlerinin mahalle sakinlerinin ayağına götürerek sorunlara yerinde çözüm oluyor. Daha öncede farklı mahallelerde kurulan hizmet çadırı bu sefer Uzgur Mahallesine komşu oldu.21’inci mahalle olarak Uzgurluların  hizmetine sunulan çadırda mahalle sakinlerinin yol sorunlarına yama ve sıcak asfalt dökme çalışmalarıyla çözüm olan ekipler mahalle sakinlerinden de takdir topladı.
Halkımızın hizmetkârıyız diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım Belediyesi olarak mahallelerde başlattığımız acil hizmet programı çerçevesinde her hafta bir mahallemizde komşunuz oluyoruz. Hizmet çadırını kurduğumuz mahallede özellikle vatandaşımızın ayağına gelerek onları da çadırımıza davet ederek sokak sokak gezerek hizmet birimi olan müdürlerimizle personelimizle birlikte sıkıntıları yerinde görerek acil çözüm ürettiğimiz hizmet projesidir Belediye Mahallemizde. Biz bunları yaparken diğer mahallelerimizde de rutin olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız hizmet çadırı kurduğumuz mahallemizdeki çalışmalarda daha hassas davranmak. Böylece tüm mahallelerimiz için çalışmalarımız aynı heyecanla aynı hızlılıkla hizmet üreterek devam edecek. Tüm mahalle sakinlerimizi hizmet çadırımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum