Hizmet Çadırı Halkın Yoğun İlgisiyle Devam Ediyor

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın hizmeti vatandaşın ayağına götürmek için başlattığı hizmet çadırı projesi vatandaşın yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Hizmet Çadırı Halkın Yoğun İlgisiyle Devam Ediyor
22 Ekim 2020 - 14:45
İlkadım ilçesindeki tüm mahallelerin sorunlarına yerinde tespit ve çözüm olan “Belediye Mahallemizde” hizmet çadırı bu seferki durağı Derecik mahallesi oldu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği hizmet çadırı sabahın erken saatlerinde hizmete sunuldu. Vatandaşın sorunlarıyla tek tek ilgilenen çadır ekipleri taleplerin anında çözüme kavuşması için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Tespit edilen yerlerde sıcak asfalt yama çalışması yapan ekipler, ayrıca cadde ve sokaklarda bakım onarım çalışmalarını yanısıra parklar ve mahallenin çevre düzenlemeleri kapsamında ot biçme çalışmaları aksatılmadan yapılıyor.
Mahalle çalışmalarımızda daha hassas çalışıyoruz
İlkadım Belediyesi olarak mahallelerde başlattığımız acil hizmet programı çerçevesinde hizmet çadırımız her hafta başka bir mahallede size komşu oluyor. Hizmet çadırını kurduğumuz mahallede özellikle vatandaşımızın ayağına gelerek onları da çadırımıza davet ederek sokak sokak gezerek hizmet birimi olan müdürlerimizle personelimizle birlikte sıkıntıları yerinde görerek acil çözüm ürettiğimiz hizmet projesi bu. Mahalle sakinlerimizden de olumlu dönüşler aldığımız bu uygulamayı dönüşümlü olarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Biz bunları yaparken diğer mahallelerimizde de rutin olarak çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız hizmet çadırı kurduğumuz mahallemizdeki çalışmalarda daha hassas davranmak. Böylece tüm mahallelerimiz için çalışmalarımız aynı heyecanla aynı hızlılıkla hizmet üreterek devam edecek” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum