Reklam
Reklam
Reklam

Hiç Kimse Önlem Almayı Karşısındakinden Beklemesin

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Reklam
Hiç Kimse Önlem Almayı Karşısındakinden Beklemesin
26 Kasım 2020 - 22:00
Reklam
“Tüm dünyanın içinden geçtiği bu kritik KOVİD-19 salgını sürecinde Samsun olarak üzerimize düşeni yapmalıyız” diyerek salgın sürecine dair açıklamalar yapan Karapıçak birey bazlı olarak önlemlerin alınması ve maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması gerektiğini söyledi. Açıklamasında; “Sağlık Bakanımızın açıkladığı rakamlar doğrultusunda her bir Samsunlu hemşehrimiz salgın sürecinde kurallara azami önem göstermeliyiz. Görünen o ki salgında kritik bir aşamaya gelindi. Birey bazlı alınan önlemler toplumun genelini yarattığından hiç kimse önlem almayı karşısındakinden beklemesin, kendisi alsın” dedi.
Kan, Doku Ve Organ Bağışı Kampanyamıza Destek Verenlere Teşekkür Ederiz
Geçtiğimiz günlerde yapılan kan, doku ve organ bağışı kampanyasına ilişkin olarak da açıklamalar yapan Karapıçak; “Kan başta olmak üzere doku ve organ bağışı konusunda başlattığımız kampanyaya katılımlar oldu. Öncelikle bağışçılara ve bağış için gelip bir nedenden dolayı bağış yapamayanlara, kampanyayı yürüten Türk Kızılayı’na, T.C. Sağlık İl Müdürlüğü yöneticilerine, teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Bağışlar salgın sürecine bağlı olarak beklentimizin altında kalsa da böyle bir süreçte çok daha önemli hale gelen bağışların yerine ulaşması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bu çalışmalarımız Türk Kızılayı’nın ilçelerde yaptığı kan bağışı kampanyalarına katılımlar ile sürecektir. Bu doğrultuda teşkilat ve yan kuruluşlarımızla gerekli koordinasyonu gerçekleştirdik” dedi.
İçinden Geçtiğimiz Süreç Belki De Bu Yüzyılın En Büyük Felaketiydi
KOVİD-19 salgını ile ilgili olarak “İçinden geçtiğimiz süreç belki de bu yüzyılın en büyük felaketi. Böyle bir süreçte toplum sağlığı bağlamında önem arz etmekte olduğu kadar ekonomik ve toplumsal olarak da zorlanacağımız bir süreçtir. Bu süreçte biz yüce Türk Milletine düşen görev ise önlemlerimizi almak, fiziki olarak olmasa da ruhen ve fikren birlik olmaktır. İnşallah bu salgını ve salgına bağlı süreçleri yakın gelecekte atlatacak ve hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Biz Samsunlular alarak da bizlere düşen görev bu inançla hareket etmektir” dedi.
Cumhur İttifakı Al-Ver Süreciyle Kurulmamıştır
“Bazen Cumhur İttifakını anlayamayan veya anlasa da şahsi hırsları için bizleri ‘ittifaktan bir şey istememekle’ itham etmeye çalışanlar olduğunu görüyoruz” diyen Karapıçak; “Herkes şunu bilmelidir ki Cumhur İttifakı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi ‘Cumhur İttifakı siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Cumhur İttifakı al-ver süreciyle kurulmamıştır.’
Devletin âlî menfaatleri uğruna ‘beka’ diyerek çıktığımız bu yolda hiçbir dünyevi menfaat beklemeden MHP’nin gösterdiği duruş ise bu hareketin kurucu değerlerinin en pratik göstergesidir. Hiç kimse bizi, partimizi bu tür materyalist anlayışın bir ürünü olan fikirler ve pragmatist siyasetin sonucunda oluşan oportünist şahıslar ile karıştırmasın. “Karşılıksız” kelimesinin anlamını bilmeyenler, ideolojik siyaseti gördüğünde anlayamayanlar bizleri “neden bir şeyler istemedin” diye eleştirebiliyorlar” dedi.
MHP’nin Haklı Siyaseti, Kuruluş, Varoluş Nedeni Ve Fikirlerinin Yansımaları Bugün Türk Milleti Tarafından Daha İyi Anlaşılmaktadır
“Dur durak bilmeden çalışıyoruz” demeden çalışıyoruz diyen Karapıçak açıklamasının devamında; “Milliyetçi Hareket Partisi 51. Yılını doldurmuş bir siyasi harekettir. Haklı siyaseti, kuruluş, varoluş nedeni ve fikirlerinin yansımaları bugün Türk Milleti tarafından daha iyi anlaşılmaktadır. Yakın geçmişte ülkemizin içinden geçtiği süreçte gerek ülke içinde gerek ise dış politikadaki istikrarlı duruşumuz, taviz vermez yaklaşımımız Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderliğinde sürdürülmektedir. Bizlere düşen görev de Samsun yerelinde bu duruşun yansımasını tabanımıza, teşkilatlarımıza, vatandaşlarımıza bıkmadan usanmadan anlatmaktır. Bu doğrultuda dur durak bilmeden çalışıyoruz” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum