Reklam
Reklam
Reklam

Heyecanlı, Sevinçli ve Gururluyuz

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve siyasi partilerin il başkanları 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Samsun'da düzenlenecek olan TEKNOFEST öncesi Uluslararası Çarşamba Havalimanında festivalin yapılacağı alanı ziyaret ettiler.

Reklam
Heyecanlı, Sevinçli ve Gururluyuz
29 Ağustos 2022 - 17:14
Reklam
T3 Vakfı Genel Sekreteri Ömer Kökçam'ın eşlik ettiği Başkan Ersan Aksu ve diğer il başkanları alanı gezdikten sonra açıklamalarda bulundular.
"Beklenen gün geldi" diyerek sözlerine başlayan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Millet olarak gururla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümünde meşale şehir Samsun'umuzda TEKNOFEST güneşi yükseliyor. Tabii bu durum Samsun için apayrı bir değer. 154 bin takım ve yaklaşık 600 bin yarışmacının yer alacağı dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivalini şehrimizde gerçekleştirmenin heyecanını, sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Bugün siyasi partilerin il başkanları ile birlikte buradayız. Festival alanını birlikte gezdik. Tabii özellikle belirtmek istediğim konu; festivalin siyaset üstü boyutunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Siyasi görüşü, dünya görüşü ne olursa olsun 7'den 77'ye hepimizin göğsünü kabartan, 84 milyonu kuşatan bir festivale Samsun olarak ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kurtuluş mücadelemizin başladığı Samsun'da birlik beraberlik mesajı vermemizin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gençlerimiz üretiyor, emek veriyor, geliştiriyorlar. Türkiye'nin Milli Teknoloji Hamlesi'nde en son üretilen teknoloji ürünlerini vatandaşlarımız burada görme imkânı bulacak. TEKNOFEST'in şehrimizde düzenlenmesine vesile olan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'a ve ilgililere şehrimiz adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum