HER ZAMAN KALPLERİMİZDE VE DUALARIMIZDALAR

Canik Ülkü Ocaklarının düzenlediği şehitlik ziyareti etkinliğine çok sayıda genç ülkücü katıldı

HER ZAMAN KALPLERİMİZDE VE DUALARIMIZDALAR
06 Kasım 2015 - 19:45
Canik Ülkü Ocaklarının düzenlediği şehitlik ziyareti etkinliğine çok sayıda genç ülkücü katıldı.

Cuma namazı sonrası Canik Ülkü Ocaklarında toplanan çok sayıda ülkücü gençler, Canik Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Cüheroğlu ile birlikte Asri mezarlıktaki şehitliğe yürüdüler.

Şehitlikte önce çevre temizliği gerçekleştiren ülkücüler ardından şehitlerin ruhu için Kuran-ı Kerim okudular.

[gallery ids="37678,37679"]

Cüheroğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Türk Milletinin her ferdi kutsal saydığı değerlerini yani dinini, vatanını ve bayrağını korumayı kendilerine bir yükümlülük bilmişlerdir. Bu doğrultuda da kanlarını ve canlarını vermekten çekinmemişlerdir. Biz şehit çocuklarıyız. Kime sorsanız büyük dedelerinden en az biri Türk Milletinin, Bayrağı İnmesin, Ezanı dinmesin ve bu büyük milletin her bir ferdi insanca yaşasın diye ölümü göze almış ve neticede Allah (C.C.) katında Peygamberlikten sonra en yüce makam olan Şehitlik ile onurlandırılmıştır.  Günümüzde de vatanımızı bölmek isteyen, bayrağımızı indirmek isteyen kahpe terör örgütleri mevcuttur.  Bizler 80lerde  “Kanım Aksa da Zafer İslam’ın” diyerek ülkesini savunan ve bu uğurda canlar veren Ülkücü Türk Gençliğiz. Terör örgütlerinin her zaman karşısında olacağız. Bu örgütlerle çarpışırken can veren şehitlerimizi unutmayacağız. Allah'u Teâlâ “Allah yolunda ölenlere ölüler demeyin, onlar diridirler fakat siz sezemezsiniz” diye buyurmuştur. Eminiz ki şehitlerimiz aramızdalar ve bizi görüyor, duyuyor ve bizimle gurur duyuyorlar” dedi

ONLAR HER ZAMAN KALPLERİMİZDE VE DUALARIMIZDALAR

“Canik Ülkü Ocakları olarak biz de şehitlerimizi anmak için Samsun Asri Mezarlıktaki Şehitliği ziyaret ettik. Şehitlik ziyaretimizde şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okuyarak dualar ettik. Şehitliğimizde temizlik yaptık. Allah'u Teâlâ, Şehitlerimizden razı olsun. Onlar her daim yolumuzu aydınlatıyorlar. Bizler her yıl onların kabirlerini düzenliyor, bize emanet ettikleri bayrağımızı onların başuçlarında dalgalandırıyoruz. Onlar her zaman kalplerimizde ve dualarımızdalar.” diyerek konuşmasını bitirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum