Her İnsan Bir Engelli Adayıdır

Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,”3Aralık engelliler haftası öncesi göreve yeni atanan MHP Canik ilçe Başkanı Mustafa Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.

Her İnsan Bir Engelli Adayıdır
01 Aralık 2019 - 21:07
Engelliler haftasında yapılacak etkinlikler ve çalışmalar ve Türk Kızılay’ının yaptığı çalışmaları konusunda MHP Canik ilçe Başkanı Mustafa Kılıç’a bilgi verdiklerini ifade eden Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Yapılan ziyarette ilçede yapılması gereken çalışmalar ve engelliler için neler yapılabilir onların ilçede rahat yaşamaları sosyal sorunlarının iyileştirilmesi konusunda istişare yaptık" dedi.
BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Yapılan ziyaretin olumlu geçtiğinin altını çizen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Her alanda her yerde var olmaya çalışan Türk Kızılay’ının bir neferi olarak ilçemizde daha öncede ilçe başkanlığı yapan eski bir siyasetçi olan Mustafa Kılıç’ın yeni görevine atanmasından dolayı kutlarken ilçemizde neler yapabiliriz hususunda kendilerinden destek istedik. Türk Kızılay’ı tarafsızlık ilkesi tüm siyasi kesimlere eşit mesafede olduğundan ilçemizde bulunan siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşları istişare yaparak en iyisini yakalamaya çalışıyoruz. Engelliler haftası öncesinde hafta ile ilgili yapacağımız çalışmalar için bilgilendirme yapıyoruz. Herkes engelli adayı onun için engelleri birlikte aşacağız" şeklinde konuştu.
KALICI EŞERLER BIRAKACAĞIZ
Ziyaretlerin birleştirici olduğunu vurgulayan MHP Canik ilçe Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kılıç, "Türk Kızılay’ı bizler için ülkemizin ilk sırada yer alan bir sivil toplum kuruluşudur. Her zaman yanındayız. Kan faaliyetleri ve sosyal çalışmalarında daha öncede desteklediğimiz gibi desteklemeye devam edeceğiz. Türk Kızılay’ının çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Türk Kızılay’ının kah ülkemizde olsun kah dışarıda olsun yaptığı çalışmaların yanında son zamanlarda kan faaliyetinde yapılan gayretli çalışmalar çok güzel. Canik Kızılay Şubesinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi kadın kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra TOKİ 2’inci Etap Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin katıldı.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum