Her Daim Samsun'a Hizmet İçin Hazırız

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, “Her daim Samsun'a hizmet için hazırız” diye konuştu.

Her Daim Samsun'a Hizmet İçin Hazırız
27 Aralık 2023 - 16:15
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin ve birçok muhtarla bir araya gelerek ilçede talep ve önerileri dinledi. İlçe gezisi sırasında, Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin ve muhtarlar, ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve potansiyelleri hakkında görüşlerini paylaştı. Öncel, bu toplantılarda katılımcı bir yaklaşım benimseyerek, vatandaşların beklenti ve önerilerine aktif bir şekilde kulak verdi.
Şeffaf ve Katılımcı Anlayış
Programında vatandaşlarla da buluşan Coşkun Öncel, Samsun'a olan bağlılığını ve şehre yapmayı planladığı hizmetleri paylaştı. Her daim Samsun'a hizmet için hazır olduklarını ifade eden Öncel, yerel yönetimde şeffaf ve katılımcı bir anlayışı benimseme taahhüdünde bulundu.
Şehrin her bir noktasına ziyaretler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Öncel, “Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızla aramızda önemli bir köprü. Mahallelerimizde yaşanan her bir sıkıntının, çalışmanın en yakın takipçisi olan muhtarlarımızla her zaman iyi diyaloglarımız oldu, bundan sonrada olacak. İlçe buluşmalarımızda mutlaka muhtarlarımızı ziyaret ediyor, onları dinliyoruz. Bu bizim neleri önceleyeceğiz konusunda da yardımcı oluyor"  dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum