Hepimiz Üzerimizde Büyük Bir Sorumluluk Taşıyoruz

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesinde programlar gerçekleştirdi.

Hepimiz Üzerimizde Büyük Bir Sorumluluk Taşıyoruz
22 Haziran 2021 - 20:14
İlçe gezilerine devam eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, programına AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ile başladı. İlçe başkanı Mücahit Erbin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yılmaz, parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Teşkilatla bilgi ve tecrübe paylaşımı buluşmasında ise birçok konu başlığında görüşlerini paylaştı.
Açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti'nin her kademeden tüm teşkilatlarıyla sahada ve halkın yanında olduğunu söyledi.
Halkın içinden doğan ve halkın tam kendisi olan AK Parti'nin yol haritasında en iyi hizmet ve büyük hedefler olduğuna vurgu yapan Yılmaz, halkın teveccühünü almış bir partinin rehavete kapılma, çok çalışmama gibi bir şansının olmadığını kaydetti.
"Hepimiz üzerimizde büyük bir sorumluluk taşıyoruz" diyen Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, yıllardır durmadan, yılmadan gecesini gündüzüne katarak aziz halkımıza ve vatanımıza hizmet noktasında büyük mücadeleler verdi, veriyor. Tüm teşkilatlarımızla dava arkadaşları, yol arkadaşları olarak bu kutlu yolda var gücümüzle çalışmamız, geleceğimiz için en iyisini ortaya koymamız gerekiyor. Halkımızın beklentileri, istekleri, görüş ve önerileri her zaman baş tacımız olmuştur. Teşkilatlarımız her mahallede, her sokakta, her caddede halkımızla bir aradadır. Ama yetmez, her kapıya, her bir vatandaşımıza mutlaka ulaşıp, yanında olacağız" dedi.
Günün kucaklaşma ve çok çalışma günü olduğunun altını çizen Yılmaz, "Ülkemiz zorlu dönemlerden geçti, geçiyor. Verilen mücadelenin sonunda kazanan yine Türkiye olacaktır. Şehirlerimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz de yapacağımız her bir hizmet büyük ve güçlü Türkiye yoluna katkı sağlayacaktır" diye konuştu.
Yılmaz, İlkadım önceki dönem Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eski ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum