Hepimiz Büyük Hedeflere Odaklanmalıyız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Tekkeköy İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Hepimiz Büyük Hedeflere Odaklanmalıyız
27 Temmuz 2021 - 13:29
Aşağıçinik Hanımlar Konağında gerçekleşen toplantı geniş katılımla gerçekleşti. Toplantıda konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, halka en iyi hizmete vurgu yaptı. AK Parti iktidarı öncesindeki Türkiye'ye örnekler veren Milletvekili Yılmaz, hala ülkenin geriye gitmesi, tüm kazanımlarını kaybetmesi için çabalayanlara karşı büyük bir mücadele verildiğine dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti kadrolarının, halkın büyük desteğiyle en iyi hizmette geri adım atmadan, daima ileri anlayışıyla güçlü Türkiye yoluna odaklandığını anımsatan Yılmaz, "Büyük hedeflere hep birlikte koşacağız dedi.
İstişarenin AK Parti bünyesinde vazgeçilmez olduğunun altını çizen Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Türkiye büyük kazanımlar elde etti. Ülkemizin her bir noktasında hizmet seferberliği yaşandı. Hiçbir zaman rehavete kapılmadan yolumuza devam etmek zorundayız. Varsın kim kiminle yürürse yürüsün. Bizim yoldaşımız milletimizdir. Aziz halkımızla her zaman kucaklaştığımız, gönlümüzde en iyi hizmet anlayışıyla hareket ettiğimiz sürece her zaman büyük hedeflere koşacağız. AK Parti gönüllerin partisi ise halkımız bize büyük bir güven duyuyorsa bunun gereklerini hepimiz yerine getireceğiz. "
Yılmaz, AK Parti teşkilatlarının ortaya koyduğu büyük azim, fedakârlık, hizmet aşkının ülkeyi her zaman daha ileri taşıyacağını da sözlerine ekledi. Danışma meclisi toplantısının ardından mahalle muhtarları ile toplantı gerçekleştirildi. Programda AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk da hazır bulundu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum