Hem'den, Geleneksel Kan Bağışı Kampanyası

Atakum Halk Eğitimi Merkezinin “Vatan Sana Kanım Feda” sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasının dördüncüsü de yoğun ilgi gördü.

Hem'den, Geleneksel Kan Bağışı Kampanyası
19 Şubat 2020 - 20:55
Atakum Halk Eğitimi Merkezi tarafından Atakum Kaymakamlığının yeni hizmet binası önünde gerçekleştirildiği kan bağışı kampanyasına, Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram’ın yanı sıra öğretmenler ile ilçe halkı katıldı.
Kan Hepimize Lazım
Türk Kızılay’ına kan bağışlama kampanyasını ilke haline getirdiklerini dile getiren Atakum Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Tanrısever, "Ülkemiz genelinde nerede bir ihtiyaç varsa orada ivedilikle olması gereken kan ihtiyacı bizleri bu kampanyayı yapmaya teşvik etti Tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum teşkilatlarıyla, değerli tüm halkımızla beraber el ele vererek,  bu kampanyayı devam ettirmek adına ilçemizin güzide insanları ile birlikte başlattığımız bu kampanyaya gerekli ilgiyi üst düzeyde göstereceğine inancımız tam. Bu vesileyle günümüzde Kan acil değil sürekli ihtiyaç halinde" dedi.
Halkımız Duyarlı
Türk Kızılay’ının devletin şefkat elini oluşturduğunu belirten Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Habib Demirel, "Biz Türk Kızılay’ı olarak sizlerden aldığımız kanları bir aracı olarak alıyoruz. Sizlerden aldığımız kanları, yine bizlerin ve sizlerin yakınları olan hastalarımıza şifa olsun diye veriyoruz. İnsanlarımızın birçoğu bu konuda çok duyarlı. Devletin bütün kademeleri Kızılay'la birlikte olunca her şey güzel oluyor. Türk milletinin ihtiyacı olan kanı artık yüzde 95 üzerinde bir rakamla yerine getiriyoruz" şeklinde konuştu.
Müdür’e Teşekkür Belgesi
Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Habib Demirel’in Kurum Müdürü Hasan Tanrısever’e teşekkür belgesi vermesinin ardından kan bağışı kampanyasına start verdi. Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri, kursiyerleri ve vatandaşların kan bağışında bulunduğu kampanya iki gün boyunca devam etti.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum