Hedefimizden Kopmuyoruz!

Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta Mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Bizim açımızdan güzel bir maç oldu

Hedefimizden Kopmuyoruz!
14 Ekim 2019 - 22:47
Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta Mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Bizim açımızdan güzel bir maç oldu. Kazandık ve hedefimizden kopmuyoruz" dedi.
İYİ MÜCADELE ETTİK
Altınordu Belediyespor’a karşı iyi bir mücadele sergilediklerinin altını çizen Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, ”Taraftarlarımızın önünde karşılaştığımız. Rakibimizin karşısında üstün bir oyun sergiledik. Bulduğumuz gol pozisyonlarında iyi değerlendirdik. Kazandığımız içinde ayrıca mutluyuz. İyi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Vermiş oldukları destelerinden dolayı taraftarlarımızda teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı.
TAKIM OLARAK İYİYİZ
Altınordu Belediyespor’un maçının atık geride kaldığını sözlerine ekleyen Yeşil –Beyazlıların Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Öncelikle bu vatan için şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Her zaman yanlarındayız. Bu arada hafta sonu deplasmanda karışılacağımız 1926 Bulacakspor maçının hazırlılarına başlayacağız. Çarşambaspor olarak bu maçını da önemsiyoruz. Kanmak için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum