HEDEFİMİZ VAR!

Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Bu günde Asarcık ilçesindeki Armutlu ilköğretim okulunu ziyaret ederek bir takım yardımlarda bulunduk" dedi

HEDEFİMİZ VAR!
01 Ocak 2019 - 18:48
Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Bu günde Asarcık ilçesindeki Armutlu ilköğretim okulunu ziyaret ederek bir takım yardımlarda bulunduk" dedi.
Ayrıca okullarda tarımsal üretimle ilgili ne yapabiliriz konusunda proje hazırlığı içeresinde olduklarını belirten Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, "Bu konuda Ziraat Fakültesi bahçesindeki bitkileri hocaları ile çalışmamızı devam ettiriyoruz" dedi.
GELECEĞE YATIRIM YAPACAĞIZ
Dünya bankasından hibe alabilmek için girişimlerde bulunacaklarını belirten Başkan Vural," Bunlardan biri Asarcık Armutlu ilkokulu ve diğeri de ise Canik’te her hangi bir okul olmak üzere iki okulda proje uygulamalı eğitim düşünüyoruz. Tatbiki derneğimizin amacı ileride okuyamayıp başka mesleklerde öğretmemiz gerekir. Ondan dolayı bu meslekler arasında tarımda var şu toprak tahlillerini yaptırdık. Sonuca göre bitkisel çeşit seçilecektir. Bu çalışmamız hızlı bir şekilde devam ediyor. Başta seracılık olmak üzere çilek, çiçekçilik, fidan yetiştirme meyvecilik gibi çeşitler üzerinde durulmaktadır“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum