HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR

Samsun’un Canik ilçesindeki Galip Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Yusuf Odabaş, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonunda İlçemizde 0cak ayında düzenlenecek olan Lisel

HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR
19 Kasım 2015 - 19:53
Samsun’un Canik ilçesindeki Galip Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Yusuf Odabaş, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonunda İlçemizde 0cak ayında düzenlenecek olan Liseler arası futbol turnuvasında hedefimiz üst sıralar" dedi.

[gallery ids="38627"]
BÜYÜK BAŞARILARIN ALTINA İMZAMIZI ATACAĞIMIZA İNANIYORUZ
Galip Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi futbol takımı kuruduklarını belirten okul müdürü Yusuf Odabaş," Futbol takimimiz çalışmalarına öğretmenimiz Uğur Yücel  nezaretinde başladı. Tüm binaların yapımı bittiğinde bölgemizin en büyük okullarından biri olacak olan Galip Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında ilçemizde ve İlde düzenlenecek olan liseler arası futbol turnuvasında büyük başarıların altına imzamızı atacağımıza inanıyoruz ve bu arada kendi binasına bu sene taşınarak eğitimde biz de varız. Okulumuz bilimsel çalışmaların yanı sıra sosyal etkinliklerde de var olduklarını göstermiş oldular" diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum