Hedefimiz, İYİ'ler Hareketini Gençlerimizle Birlikte Yükseltmek

İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca, Başkan olması halinde İYİ Parti'de gençlere aktif ve etkin görevler vererek dinamizmlerinden ve enerjilerinden en iyi şekilde yararlanacaklarını söyledi.

Hedefimiz, İYİ'ler Hareketini Gençlerimizle Birlikte Yükseltmek
28 Haziran 2020 - 15:55
Türkiye ve Samsun Siyasetinin yeni bir anlayışa ihtiyacı olduğunu ve siyaset kurumunun içinde gençlere daha aktif ve etkin görevler ve sorumluluklar verilmesi gerektiğini ifade eden Cemal Ceyhun Karaca, " Türkiye'de eğitim sisteminin getirildiği durum ortadayken, Virüs nedeniyle YKS (Yüksek Öğretim Kurumları) Sınavlarının öne çekilmesi ve gençlerimizin bu karara tepkileri gündem oldu. Basın yayın organlarında Z Kuşağı olarak adlandırılan günümüz kuşağı gençlerimizin düşünceleri ve memleket meselelerine bakış açıları, siyaset kurumları ve siyasi partilerin de gündeminde olmalı, iyi bir gelecek ve bu geleceğe sahip çıkacak, değerlerimizi koruyup kollayacak gençlerimize siyaset kurumlarında etkin ve aktif yer verilmelidir.
Türkiye siyasetinin tıkanma noktası, siyasi partilerin yönetici ve aday belirlemelerinde üye hukukuna ve toplumsal gerçekliklere bakılmaksızın gelenekselleşmiş, klasikleşmiş kadro ve anlayışın hâkim olmasıdır. Bu anlayış parti yönetimlerinde bir tıkanmaya, atama sisteminin yerleşmesine ve adeta koltuk bırakmama mücadelesine dönüşmekte, bu da siyasette bireylerin yetişmesine, değerlerin kendilerine yer bulamadıkları için ortaya çıkmasına engel olmaktadır" dedi.
Gençlerimize Partimizde Görev ve Sorumluluk Vereceğiz
Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlere parti içinde yer vereceklerini ifade eden Cemal Ceyhun Karaca, "Gençlerimizin çağdaş düşünceleri ve enerjileri de siyaset kurumuna,  Türkiye ve Samsun gündemine yansıyacak, büyüklerimizin ve abilerimizin deneyimleri, gençlerimizin enerjileri ile büyük mesafeler katedilecek ve geleceğin siyasetçileri genç yaşlardan itibaren parti kadrolarımızda yetişmeye başlayacaktır.
Biz, Samsun siyasetine klasikleşmiş, iç çekişmeleri körükleyen, dinamizmini ve heyecanını kaybetmiş, yıllardır, aynı söylemlerle sadece seçim zamanlarında konuşan bir anlayışı yıkmaya, dinamik, üreten, teknolojiyi, gelişmeleri, yenilikleri benimsemiş ve uygulayan, alanda, Samsun'un ve ilçelerimizin her köşesinde ilçe teşkilatları ile birlikte sahada, sorunların kaynağında, halkla el ele, iç içe bir yönetim anlayışı getireceğiz. Sorunun değil, çözümün parçası olacak, sadece yönetim kurullarımızla değil, İYİ Parti'ye gönül vermiş tüm partililerimizle birlikte yönetecek, ortak akılla sorunların üstesinden gelecek, İYİ Parti'yi iktidara taşıyacağız" diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum