Hedefimiz Finaller

Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Her maç olduğu gibi Niksar Belediyespor maçını da üç puanla atlattık ve hedefiniz finaller" dedi.

Hedefimiz Finaller
09 Mart 2020 - 22:01
İyi Bir Kadroya Sahibiz
Sezon öncesi belirledikleri şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini işaret eden Çarşambaspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Bu haftaki rakibiz’ in karşısında her iki yarıda ortaya koyduğumuz güzel bir oyunun sonucunda maçı kazanmasını bilen oyucularımıza maç öncesi vermiş olduğum görevi tam alımıyla yerine getirdikleri için kendilerini kutluyorum. Bulunduğumuz ligde iyi bir kadroya sahibiz. He maç olduğu gibi bu maçta bizim açımızdan artık geride kaldı. Ligde kalan diğer maçlarımıza bakıyoruz" şeklinde konuştu.
Kazanmak Zorundayız
Ligin 22’inci haftasında Merzifonspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Rakibimizi iyi tanıyoruz ilk yardı kendi saha ve seyircisi önünde yenmiştik. Bizim karşımıza maçı kazanmak için çıkacak. Tüm Hazırlıklarımızı üç puan üzerine yapacağız ve iyi bir ivme yakaladık. Bunu takım olarak devam ettirmek zorundayız. Sezon basından günümüze kadar Çarşambaspor’dan desteğini esirgemeyen cefakâr taraftarlarımıza çok şey borçluyuz. Takımızda sakat olan Muhammet Özdemir’in eksik oyuncumuz bulunmuyor" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum