Hedefimiz, büyük bir zaferle 2023

Samsunlu gençler, TBMM Eski Müşaviri ve İlkadım Belediyesi önceki dönem Başkanı Erdoğan Tok onuruna büyük bir sevgi ve gönül buluşması düzenledi.

Hedefimiz, büyük bir zaferle 2023
30 Nisan 2022 - 22:10
Onuruna gerçekleşen buluşmada Erdoğan Tok’u gençler meşalelerle karşıladı. Samsun’un her bölgesinden gelen gençlerin ve vatandaşların katıldığı coşkulu gönül buluşmasından ötürü TBMM Eski Müşaviri ve İlkadım Belediyesi önceki dönem Başkanı Erdoğan Tok katılım sağlayanlara teşekkür etti.
Sevginin gücünün önünde durulamayacağını ifade eden Erdoğan Tok, “ Bu salondaki, sevgi, çağlayan ırmaklar, coşan dereler gibi, gönüllerdeki muhabbeti çoğaltan duygudur.” dedi.
2023’ün Fitilini Ateşleyen Coşku
Birlik ve beraberliğin en büyük harcının sevgi ve duygu birliği olduğunu söyleyen TBMM Eski Müşaviri ve İlkadım Belediyesi önceki dönem Başkanı Erdoğan Tok, “ Bu bir sevda işidir. Sevdası olmayanın davası da olmaz. Davanızı aşkla kucaklarsanız, sevda ile davanıza hizmet ederseniz yolda, yolculukta size yük olmaz. Aşılamayan engeller aşılır. Ulaşılamaz denilen hedeflere, sizin gönlünüzdeki o dava aşkı ile erişirsiniz. Burada, büyük bir sevgi ve muhabbet ortamı  var. Kimseyi zorla buraya getiremezseniz. İnsan severse, sevdiği için fedakarlık yapar. Siz fedakarlık yapmışsınız. Allah razı olsun hepinizden. Uzakları yakın etmişsiniz. Gönül köprüleri kurmak öyle kolay değildir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum