Hedef Kaleci Fabrikası Olmak!

Samsun’un başarılı Amatör Kulüplerinden birisi olan Karasamsunspor her yaş grubundan oluşan kalecileri ile gelecekte adından çok söz ettirecek.

10 Haziran 2024 - 00:13 - Güncelleme: 10 Haziran 2024 - 00:36
Kaleci antrenmanını takip ederken görüşlerini aldığımız Karasamsunspor Kulüp Başkanı Hasan Yıldırım hem kulübün hem de Samsun Amatörünün sorunlarını dile getirdiği açıklamasında, “Bir mahalle kulübü olarak ilk hedefimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, eğitimlerine dikkat etmelerini sağlamak. Gönül ister ki sadece futbol değil başka branşlara da öncelik verebilsek. Ancak antrenman sahamız olmadığı için gelen gençlerimizi geri göndermek zorunda kalıyoruz. Çok yetenekli çocuklarımız var. 11 yaş grubunda geçen yıl Samsun, bu yılda Ankara’da Gençlik Kupasında şampiyon oldular. Her yaştan kalecilerimiz antrenmanlarını sürdürüyor. Antrenman sahamız çok bozuldu. İlkadım Belediye Başkanımız İhsan Kurnaz yenilenmesi için söz verdi. Yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle burası bize yetmiyor. Yeni sahaların yapılması lazım. Yetkililer tarafından sesimizin duyulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Elimizde Yetenekli Çok Kaleci Var
Kaleci Antrenörü Kürşad Aydın, “2 yıl önce göreve geldiğimiz zaman kaleciler konusunda eksiklikleri tespit ettik. Yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlayarak her grubumuzda 3 kaleci olacak şekilde kaleci yetiştirmeye başladık. Karasamsunspor Kulübü gelecek senelerde Samsun’un hatta ülkemizin kaleci ihtiyacını karşılayacak seviyeye gelecek potansiyele sahip olacak. Elimizde de bu potansiyeli sağlayacak çok kaleci var” şeklinde konuştu.
Antrenör Kürşad Aydın 2013 doğumlu 11 yaşındaki kaleciler Mehmet Emin Boz ve Yusuf Yıldız'ın  çok yetenekli olduklarını ve birçok kulüp tarafından takip edildiğini belirtti.

Metin Atlı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum