Hazırlık Maçında Moral Buldu 2-0

Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada Yılport Samsunspor Antalya kamp etabında Trendyol 1. Lig ekibi Astor Enerji Şanlıurfaspor ile hazırlık maçı oynadı.

Hazırlık Maçında Moral Buldu 2-0
15 Ekim 2023 - 22:22

Spor Haberi – Milli maçlar nedeniyle Lig'e verilen arayı Antalya'da kamp yaparak geçiren Samsunspor, Şanlıurfaspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.
Lig’de iyi sonuçlar alamayan Yılport Samsunspor, Milli maç arasın nedeniyle yeni Teknik Direktörü
Markus Gisdol ile Antalya'da kamp yaparak Lig’e hazırlanıyor. Yılport Samsunspor Antalya kampını hazırlık maçıyla değerlendirerek Lig’de ki kötü gidişatına dur diyecek. Samsunspor Antalya’da Trendyol 1. Lig ekibi Astor Enerji Şanlıurfaspor hazırlık maçı oynayarak moral buldu. Müsabakayı Yılport Samsunspor 22.dakikada Ercan Kara ve 71. dakikada Marius Moundilmadjinin attığı goller ile 2-0 kazandı. 
Yılport Samsunspor müsabakanın 22. dakikada Ercan Kara’nın attığı gol ile ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.
Samsunspor müsabakaya Okan Koçuk, Alim Öztürk, Yunus Emre Çift, Soner Gönül, Tırpan, Tait, Benasser, Holse, Emre Kılınç, Ercan Kara ve Dimata ilk onbiri ile başladı.
İkinci 45 dakikada ise Teknik Direktör Markus Gisdol, birçok oyuncuya şans vererek performanslarını görme fırsatı buldu.
Müsabakanın 71. dakikada Marius Mouandilmadji skoru 2-0’a taşıyan isim oldu. Müsabakanın geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca maç 2-0 Samsunspor’un üstünlüğü ile sona erdi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum