Hazırlık Maçında Bıtexen Giresunspor'u: 6 – 1 Mağlup Etti

Milli takım arasını nedeniyle Yılport Samsunspor 16 Eylül’de Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı müsabaka öncesi Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Hazırlık Maçında Bıtexen Giresunspor'u: 6 – 1 Mağlup Etti
10 Eylül 2023 - 19:53 - Güncelleme: 10 Eylül 2023 - 20:14

Nuri Asan Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya Yılport Samsunspor sahaya Okan, Bola, Drongelen, Yunus Emre, Zeki, Soner Aydoğdu, Osman, Fofana, Holse, Emre ve Ercan ilk 11’i ile çıktı.
İlk devresi Holse’nin 8, 11 ve Ercan’ın 24. dakikada attığı gollerle 3-1’lik skorla tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, değişiklikler ile başladı. 70. dakikada Dimata penaltıdan skoru 4-1’e taşıdı. 74’te Emre Kılınç farkı 4’e çıkartan isim oldu (5-1). 82. dakikada Dimata perdeyi kapatan isim oldu ve Yılport Samsunspor, Galatasaray maçı öncesi Bitexen Giresunspor provasından 6-1’lik farklı skorla galip ayrılan taraf oldu.
Nuri Asan Tesisleri’nde oynanan hazırlık karşılaşmasını çok sayıda taraftarımızda takip etti.

Müsabakayı Ordu Bölgesi hakemlerinden Adem Cinek yönetirken yardımculıkalrını Samsun Bölgesinden Sezgin Şahbaz, Mehmet şenkaya yaptı. 4. hakem olarak Samsun Bölgesinden Teksen Eker görev yaptı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum