HAYVANSEVERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Samsun’un Atakum ilçesi Taflan Mahallesinde tellere takılıp sağ boynuzu kirli bir şekilde bulunan karaca hayvan sever mahalle sakini Abdurrahman Mandıralı tarafından Taflan Veteriner kliniğine getiril

HAYVANSEVERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
31 Ocak 2018 - 16:27
Samsun’un Atakum ilçesi Taflan Mahallesinde tellere takılıp sağ boynuzu kirli bir şekilde bulunan karaca hayvan sever mahalle sakini Abdurrahman Mandıralı tarafından Taflan Veteriner kliniğine getirildi.
Taflanın sevilen Veteriner Hekimi Tuncer Onur tarafından karacaya ilk muadele anında yapıldı. Sağ boynuzu dipten kırılan karacanın boynuzu anestezi ile alındı ve yaralarına müdahale edildi. Daha sonra Milli Parklar Şube Müdürlüğü aranarak aynı gün içerisinde karaca Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
HAYVANLARA KARŞI OLAN SEVGİM BÜYÜK
Hayvan sever Abdurrahman Mandıralı ”Hayvanlara karşı olan sevgim çok büyük. Bu nedenle tellere takılıp sağ boynuzu kırılan karacayı gördüğümde Karacayı alıp bölgemizin sevilen ve sayılan Veteriner Hekimi Tuncer Onur’a getirdim. Yapılan tedavinin ardından Milli Parklar Şube Müdürlüğüne yaralı karacayı teslim ettik “dedi. Veteriner Tuncer Onur ise, ”Hayvan sever Abdurrahman Mandıralı tarafından bana getirilen ve ilk muayenede sağ boynuzunun dipten kırık olduğunu tespit ettiğim Karaca’nın anestezi ile kırık olan boynuzunu alıp, ilk muadelesini yaptıktan sonra yetkililere haber vererek hayvanın sağlıklı bir şekilde hayatını devam etmesini sağladık” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum