HAYALİ OLMAYANIN GELECEĞİ OLMAZ!…

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrenci topluluğu olan Kobi Ve Girişimcilik Topluluğu geçtiğimiz hafta Born Global İstanbul’a katıldı

HAYALİ OLMAYANIN GELECEĞİ OLMAZ!…
14 Aralık 2017 - 22:23
Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrenci topluluğu olan Kobi Ve Girişimcilik Topluluğu geçtiğimiz hafta Born Global İstanbul’a katıldı.
Türkiye İhracatçılar Birliği tarafından her sene düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nı bu yıl 6-9 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Türkiye’nin en büyük ve alanında teknolojiye yön veren tüm firmaları etkinlikteydi. Etkinlik 9 Aralık günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı konuşmayla sona erdi.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nin bünyesinde barındırdığı öğrenci topluluklarından henüz 3 yıl önce öğrenciler tarafından kurulan Kobi Ve Girişimcilik Topluluğu “hayali olmayanın geleceği olamaz” diyerek yola başlayıp hem üniversite öğrencilerine hem de tüm Samsun halkına daha büyük hayaller kurmasında yardım etmeyi kendine görev bilip bu görev bilinciyle Samsun’da ki ve Türkiye’nin her yerinde ki fabrika ve şirketlere teknik geziler düzenleyip üniversitede teorik eğitimi çok iyi alan öğrencileri bir de pratikle buluşturmuş, yaptıkları eğitimlerle öğrencilerin kendilerini geliştirmek amacıyla talep ettikleri konularda ki eğitimleri onlara ulaştırmış, en zor kazanılan şeyin tecrübe olmasından ötürü tecrübe paylaşımına önem verip güçlü iş adamlarıyla öğrencileri aynı masada oturtmuş ve şehrimize çok önemli girişimcileri ve mucitleri getirip Samsunlularla buluşturmuştur. Tüm bu yaptıkları doğrultusunda ulusal en iyi 30 öğrenci toplulukları arasında kendi adını yazdıran Kobi Ve Girişimcilik Topluluğu kendini ve yaptıklarını tanıtması için İstanbul Born Global‘e davet edilmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum