Havza'nın Bileği Bükülmüyor…
Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda fırtına gibi esen Havzalı sporcular, kazandıkları madalyalarla memleketlerine döndü.
28 Nisan 2026 - 18:53
Yalova’da Havza Rüzgârı Esti
2026 Türkiye Nurettin Yüksel Bilek Güreşi Şampiyonası, bu yıl bileği güçlü olanların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Yalova’da düzenlenen dev organizasyonda, Havzalı sporcular sergiledikleri performansla hem rakiplerine hem de zorluklara meydan okudu. 45 kilo kategorisinde podyumun zirvesine çıkarak Türkiye Birincisi olan Merve Keskin ve 50 kiloda kürsüye adını yazdırıp Türkiye Üçüncüsü olan Nur Azime Erdoğan, elde ettikleri bu tarihi başarılarla ilçeye büyük bir gurur yaşattı.
Başkan İkiz: "Gençlerimizin Azmi Geleceğimizin Teminatıdır"
Şampiyon sporcular, ayağının tozuyla Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret etti. Genç sporcularla yakından ilgilenen ve başarı hikayelerini dinleyen Başkan İkiz, bu başarının tesadüf olmadığını vurguladı. Gençlerin disiplinli çalışmasının tüm ilçeye örnek olması gerektiğini belirten İkiz, şu ifadeleri kullandı:
"Havza’mızın adını Türkiye genelinde duyuran evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Bu başarılar bizlere büyük mutluluk yaşattı. Gençlerimizin her alanda olduğu gibi sporda da en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız."
Şampiyonlara Anlamlı Ödül
Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Murat İkiz, Türkiye derecesi elde eden sporcuları ödüllendirmeyi ihmal etmedi. Başarılarından dolayı genç sporculara çeşitli hediyeler takdim edilirken, ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla ölümsüzleştirildi.







FACEBOOK YORUMLAR