Hasan Tahsin Şengül Güven Tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül yeniden başkanlığa seçildi.

Hasan Tahsin Şengül Güven Tazeledi
21 Ocak 2023 - 19:58
MÜSİAD Samsun Başkanı Hasan Tahsin Şengül, yeni döneme birçok işi gerçekleştirmenin bahtiyarlığıyla girdiklerini söyledi. Başkan Şengül, “Altyapısında üretim, istihdam, yatırım, ihracat olan Türkiye Yüzyılı hedefimize ulaşabilmek için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.
Şengül, kentin gelişim ve kalkınması ile paralel çalışan MÜSİAD Samsun’un yeni dönem çalışmalarının ivmelenerek devam edeceğini ifade etti. MÜSİAD Samsun üyelerinin 20 bin insana iş ve aş sağladığını, şehrin toplam ihracatının yüzde 45’ini gerçekleştirdiklerini kaydeden Şengül, gurur duyulacak tabloyu yeterli görmeyen üyelerin daha çok yatırım, istihdam hedefiyle hareket ettiklerini vurguladı.
MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Doğan Alperen ise 13 bin üyelerinin bulunduğunu, 60 bine yakın firmayla Türkiye ekonomisine katma değer sağladıklarını kaydetti.Alperen konuşmasını şöyle sürdürdü;
“MÜSİAD küresel bir iş birliği ve sermaye platformu olduğu kadar gücünü zengin medeniyet değerlerimizden, Anadolu irfanından alan bir kalkınma hareketidir. MÜSİAD üyeleri ahilik geleneğinin günümüzdeki temsilcileridir.”
Alperen, Samsun’dasanayinin, ekonominin, ticaretin gelişimi için çalışmaya çaba sarf edeceklerini söyledi ve yönetime yeni dönemde başarı dileklerini iletti.
Divan Başkanı olarak Haluk Tan’ın görev yaptığı kongrede Hasan Tahsin Şengül yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Abdullah Kaan, Ali Süleymanoğlu, Fatih Kurt, Harun Reşit Özer, İbrahim Hacıibrahimoğlu, Mehmet Akif Abanoz, Metin Aktürk, Osman Öğüten, Yusuf Güneş, Tuncay Yurduseven, Emre Sesli, Elif Karayel Alp, Osman Gençtürk, Ferhat Köse, Barış Kadir Yalçın, Hasan Küçük, Fatih Peker, Mehmet Yazıcı, Recep Ocak.
Genel KurulaAK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Osman Kandıra ile kamu kurumlarının yöneticileri ve iş dünyasından temsilciler katıldı.
MÜSİAD Samsun’un 23. Olağan Genel Kurulu’na sponsor olan kişilere yetim hamilik sertifikası, yeni dönemde yönetimde görev almayacak kişilere ise teşekkür belgesi takdim edildi. MÜSİAD Samsun yönetimi, üyeleri ve misafirlerin katılımıyla da aile fotoğrafı çektirildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum