HASAN BASRİ KURT HEMŞEHRİLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Bayram ziyaretlerine devam ediyor

HASAN BASRİ KURT HEMŞEHRİLERİ İLE BAYRAMLAŞTI
14 Eylül 2016 - 12:06
7-bos-kalip-haberAk Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Bayram ziyaretlerine devam ediyor.
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kurban Bayramı dolayısıyla Samsun İl Başkanlığı, Havza ve Vezirköprü’de hemşehrileri ile bayramlaştı.
Havza İlçe Teşkilatında gerçekleşen bayramlaşmaya Samsun İl Başkan Yardımcısı Adnan Kaçmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, partililer ve çok sayıda Havzalı katıldı.
1Mübarek Kurban Bayramı'nın İslam âlemine ve ülkemize huzur ve hayırlara vesile olmasını vesile olmasını temenni eden Milletvekili Hasan Basri Kurt, “Şükürler olsun ki Kurban Bayramı’nı idrak ediyoruz. Bayramlar paylaşmanın, birliğin en üst yoğun duygularla yaşandığı günlerdir. Bu bayram gününde unutmamamız gereken en önemli hususlardan birisi de şüphesiz 15 Temmuz gecesi şehadet mertebesine ulaşan 241 şehidimizdir. Bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize şifalar diliyorum. O gece bir milletin esarete, iradesini yok sayanlara nasıl direndiğini tüm dünyaya gösterdik” dedi.
2Vezirköprü’de bayramlaşma ziyaretlerine devam eden Milletvekili Hasan Basri Kurt’u burada, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan ve çok sayıda partili karşıladı.
İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma merasiminde Milletvekili Hasan Basri Kurt Vezirköprü’lü hemşehrileri ile bayramlaştıktan sonra Esen Mahallesinde Nazmiye-Osman Kolay İlkokulu’nun açılış törenine katılarak kurdele kesti.
Ülke için yapılabilecek en iyi yatırımın eğitim-öğretim yatırımı olduğuna dikkat çeken Milletvekili Hasan Basri Kurt, “Ülke olarak kalkınmanın en önemli yolu eğitime olan yatırımlardır. Osman Bey ve eşi Nazmiye Hanım’ın büyük katkılarıyla inşa edilen bu yapıdan yarın devletine milletine bağlı ülkesi için faydalı bireyler yetişecektir. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de birçok defa ilimin, okumanın önemine dikkat çekilir. Bu güzel okulumuzun Vezirköprü’müze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.
şokhaber.net

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum