Hancıoğlu'ndan 98. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

CHP Parti Meclisi üyesi ve Samsun milletvekili Neslihan Hancıoğlu, ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98. kuruluş yıldönümü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Hancıoğlu'ndan 98. Kuruluş Yıldönümü Mesajı
08 Eylül 2021 - 20:12
“Bugün, ulusumuzun büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kurulan, Cumhuriyet devriminin öncüsü, aydınlanma meşalesinin taşıyıcısı, mensubu ve neferi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98. kuruluş yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.
98 yıldır vatanımızın bütünlüğüne, ulusumuzun birliğine, millet iradesinin egemenliğine ve tam bağımsızlık ülküsüne büyük bir kararlılıkla bağlı olan Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizin aydınlık yarınları için, aynı ilkeler ışığında ve yine aynı kararlılıkla mücadelesine devam etmektedir.
Milletimize güveniyoruz ve inanıyoruz…
Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri doğrultusunda, her ferdinin huzur, güven ve refah içinde yaşayacağı, demokrasinin tüm kurum ve ilkeleriyle işlediği, hukukun egemen kılındığı bir Türkiye’ye eninde sonunda kavuşacağız!
Çünkü büyük ve asil milletimiz tarihin her zorlu döneminde tükenmişliğin, umutsuzluğun ve karanlığın içinden bir ok gibi fırlayıp dişiyle, tırnağıyla, kanıyla, gözyaşıyla, direnmiş, bağımsızlığına gölge düşürmemiş, aydınlık geleceğini inşa etmiştir.
Bu düşüncelerle; Cumhuriyet Halk Partimizin 98. kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyor, kurucu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün dava arkadaşlarını minnet, saygı ve rahmetle anıyor, 98 yıldır Cumhuriyetimizin ulu çınarından aldığı güçle ülkemizin aydınlanma mücadelesine omuz veren bütün yol arkadaşlarıma ve partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum