Hamburg Türk Basın Birliği, Samsunspor'a Uğurlu Geldi

HTBB üyelerinin de izlediği Samsunspor-Hatayspor maçında, Samsunspor uzatmada bulduğu golle 11 maç sonra galibiyetle tanıştı. 2-1

Hamburg Türk Basın Birliği, Samsunspor'a Uğurlu Geldi
05 Kasım 2023 - 19:00
Hamburg Türk Basın Birliği üyeleri Samsun’da bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Samsun’a geldiler.
Samsun’a gelmişken Samsunspor Hatay maçını da izlemeyi programlarına alan heyet ilk defa geldikleri Samsunspor maçına uğurlu geldiklerini ifade ettiler.
Hamburg Türk basın Birliği üyelerinden Hurşit Köse açıklamasında; Bizler Yurt dışında memleketine hasret yaşayan insanlarız. Samsun’a yapmış olduğumuz ziyaret çerçevesinde Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyetini, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve birçok kişi ve kuruluşu ziyaret ettik.
Samsun Şehrinin markası olan Samsunspor’u bizler Almanya’dan sürekli takip etmekteyiz. Haftasonu oynanacak olan Samsunspor’un Hatayspor karşılaşmasını 19 Mayıs Stadyumunda izlemek için arkadaşlarla karar verdik. Samsun’a gelip de Samsunspor maçını izlemeden gitmek olmazdı. Bizim de desteğimiz olsun nispetinde tribünlerden desteklemek istedik. Samsunspor’un sezona kötü başladığını, Lig’de hiç galibiyetinin olmaması bizleri üzmekte idi. Maça geldik izledik, ayağımız uğurlu geldi ve Süper Lig’deki ilk üç puanını aldı. Biz yolu açtık bundan sonra Samsunspor’un galibiyet serisinin devam edeceğini umut ediyoruz. İnşallah Samsunspor’umuz arzu ettiği yere gelir diyerek sözlerini tamamladı.  

beyazgaste.com

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum