Halkın Taleplerini Ön Planda Tutacağım

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, aday gösterilip kazanması halinde halkın taleplerini ön planda tutacaklarını ifade etti.

Halkın Taleplerini Ön Planda Tutacağım
22 Aralık 2023 - 20:03
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, seçim çalışmaları kapsamında önemli isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Öncel, son olarak Polfisan sahibi iş insanı Mehmet İhsan Kahramangil ve Samsun eski milletvekillerinden Cemal Alişan'ı ziyaret ederek, samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette, iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya gelmenin önemine vurgu yapan Öncel, Kahramangil ve Alişan'a teşekkürlerini iletti.
Ekonomik Dinamikler Hakkında Bilgi Aldı
Öncel'in seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği bir diğer önemli ziyaret ise Çarşamba Ticaret Borsası'na oldu. ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Öncel, borsa üyeleriyle bir araya gelerek ilçenin ekonomik dinamikleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Öncel, Çarşamba Ticaret Borsası'nın kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.
Halkın Talepleri Ön Planda Olacak
Coşkun Öncel, ziyaretlerin yanı sıra seçim vaatleri ve projeleri hakkında da açıklamalarda bulundu. Samsun'un gelişimine katkı sağlamak, iş dünyasını desteklemek ve ilçeler arası adaleti sağlamak amacıyla çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını belirten Öncel, halkın taleplerini ön planda tutacaklarını ifade etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum