HALKIN İSTEDİĞİ TABLOYU ÇİZECEĞİZ

CHP Samsun Milletvekili Aday adayı Metin Burma, İstasyon ve Unkapanı Mahalle -Sakinleri ve partililerle buluştu

HALKIN İSTEDİĞİ TABLOYU ÇİZECEĞİZ
12 Mart 2015 - 18:55
CHP Samsun Milletvekili Aday adayı Metin Burma, İstasyon ve Unkapanı Mahalle -Sakinleri ve partililerle buluştu. Metin Burma’ Partililer olarak halkın ne istediğini ve sorunlarını biliyoruz. Bunlar için projelerimiz hazır. Halkın istediği ve özlediği tabloyu çizecek, onlara gelecek adına umut aşılayacağız.’ dedi.

Halkın ayağına giderek, onları nasıl bir hayata kavuşturacaklarını projeleri ve kaynakları ile anlatacaklarını da söyleyen Metin Burma ,’ Zaten %90 ı borç yükü altında ezilen halka çözüm ve samimiyet sunacağız ama asla nutuk atmayacağız. Halk da CHP’nin onların yanında, iyilikleri için var olduğunu bilecek ve anlayacaktır. Böylece yaptıkları tüm yanlışları yürütülen algı operasyonları sayesinde birilerinin sırtına yükleyerek kurtulmaya çalışanlar, daha yükleyecek insanda buna inanacak halkta yürüyecek yol da bulamayacaktır’ diye konuştu.

Üyelerin adaylara bakacağını, sonra halktaki karşılığı nedir?  diye sorgulayıp oylarını ona göre vereceklerine inandığını da sözlerine ekleyen Metin Burma,’ Samsunlular 3 dönemdir iktidar partisine destek verdi. Onlar bize ne verdiler? Hiçbir şey hatta bütün kazanımlarımız satıldı, Şimdi termik santral yaparak burayı hepten bitirmek istiyorlar. Samsun sürekli göç verir hale geldi. Samsunluların bu kez bize fırsat tanırlarsa, hele de 5-6-7 milletvekili ile meclise gidersek, Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Haluk Koç hocamızın da destekleri ile beraber Samsun’u uçuracağımıza inanıyorum’

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum