HALKIN GERÇEK TEMSİLCİLERİ...

CHP SAMSUN Milletvekili Aday Adaylarından Atıf TOMRUKÇU; Önseçim çalışmaları amacıyla gittiği Yaşar Doğu mahallesi ve Atakum Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Kavak Dernekler Federasyonunda (KADEF) p

HALKIN GERÇEK TEMSİLCİLERİ...
21 Mart 2015 - 18:17
CHP SAMSUN Milletvekili Aday Adaylarından Atıf TOMRUKÇU; Önseçim çalışmaları amacıyla gittiği Yaşar Doğu mahallesi ve Atakum Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Kavak Dernekler Federasyonunda (KADEF) partililerle buluştu.  7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerinde bu iktidarın sonunun geldiğini açıklayan TOMRUKÇU, bunun için bütün partililerden çok çalışmalarını ve siyasi mücadelelerine güç katmalarını istedi. AKP Hükümetinin ülkeyi getirdiği olumsuz şartları bir bir açıklayan Tomrukçu  ‘’Bu düzeni yerle bir etmenin ilk koşulu olarak 29 Mart’ta yapılacak önseçimde halkın gerçek temsilcileri CHP listelerinde yer almalıdır’’ dedi. Siyasi mücadelesini anlatan Tomrukçu önseçimde üyelerin kendisini desteklemelerini istedi.

Atıf Tomrukçu’yu dikkatle dinleyen üyeler de; CHP’nin Önseçim kararı almasından ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun bile ön seçime katılmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler. ‘’ CHP halkın taleplerine cevap vererek parti içi demokrasiyi işletti biz de bu önseçimde partiye emeği olan, donanımlı adayları seçerek üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız’’ şeklinde konuştular. Atıf Tomrukçu’nun kendilerinden biri olduğunu ve ona seçimlerde tam destek vereceklerini söyleyen partililer ‘’Adayımız Tomrukçu’dur’’ dediler.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum