Halkımızın Memnuniyeti Ön Planda Olmalı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "AK Parti halkın içinden doğan bir parti. Bunun için vatandaşlarımızın memnuniyetini her zaman ön planda tutmalıyız" dedi.

Halkımızın Memnuniyeti Ön Planda Olmalı
15 Ekim 2021 - 19:45
 AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen bölge toplantısı kapsamında Ordu'da bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte Ordu Valisi Tuncay Sonel'i ziyaret etti. Kente yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi alınmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı'nda teşkilat üyeleriyle buluşuldu.
İlçe belediye başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yerel yönetimlerin önemine dikkat çekti, hizmette hiç bir aksamaya fırsat verilmemesi konusuna vurgu yaptı.
Önüne büyük hedefler koyan Türkiye'nin kalkınma sürecine yerel yönetimlerin önemli katkılarının olduğunun altını çizen Yılmaz, "Ülkemiz hem içte ve hem de dışta çok büyük mücadeleler verirken bizler yan gelip yatmayız. Aziz halkımızın hepimizden çok büyük beklentileri var. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bayrağı her zaman daha ileri götürmek, yükü paylaşmak, destek olmak zorundayız" diye konuştu.
"Her alanda ülkemizi kalkındıracak, geliştirecek, güçlendirecek politikalarla, yatırımlarla, eserlerle, hizmetlerle, hedeflerimize doğru da kararlı bir şekilde yürüyoruz" diyen Yılmaz, "Halkımızla daima iç içe olan yerel yönetimlerimiz kentlerin yaşan bir dokusu olduğunu bilerek, öncelikleri, ihtiyaçları, gelecek hedeflerini görerek bu yönde çalışmalarını yürütmeli. Merkezi yönetimin büyük hedeflere yönelik çalışmalarına hepimizin katkı vermesi, bu yönde de projelerimizi programlamalıyız. AK Parti halkın içinden doğan bir parti. Bunun için vatandaşlarımızın memnuniyetini her zaman ön planda tutmalıyız" şeklinde konuştu.
Yılmaz, illerde gerçekleştirilen yerel yönetimlere yönelik bölge toplantılarının istişare ve çalışmaların değerlendirilmesi noktasında önemli katkılar sağladığını da sözlerine ekledi.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum