Halkımız iktidardan memnun değil

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Samsun halkının seçmenini mevcut, iktidar partisinden artık memnun olmadığı ve ülkenin artık siyasal ve ekonomik çıkmazda olduğunu düşünerek i

Halkımız iktidardan memnun değil
03 Haziran 2015 - 22:19
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Samsun halkının seçmenini mevcut, iktidar partisinden artık memnun olmadığı ve ülkenin artık siyasal ve ekonomik çıkmazda olduğunu düşünerek iktidarı değiştirme arzusu olduğunu gördük” dedi
BİZDE ALLAH KORKUSU VAR
Samsun Vezirköprü Ülkü Ocakları‘nın düzenlediği Osman Öztunç konserine Vezirköprü halkı büyük ilgi gösterdi. Konserinin yapıldığı meydan tamamen dolarken etkinlik öncesi MHP Samsun İl Başkan Ömer Süslü açıklamalarda bulundu. Halka seslenen Başkan Süslü,  asgari ücretten bahsederek, “MHP’nin asgari ücretliye dönük 1400 liralık vaadi karşısında kaynağı nereden bulacaksın diyenlerin Samsun’da tersane yapacağız diye 15 bin vatandaşımızdan nasıl imza topladığını ve yüklü miktarda parayı bu alanda nasıl gereksiz kullandığını hepimiz biliyoruz. Şimdi ortada tersanelerin tabelası dahi kalmadı. Bir Güney Çevre Yolu’nu 13 yılda yapamayanlar, uçuk vaatlerle algı operasyonu yapıyorlar. Biz tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyiz. Çünkü biz kimsenin hayalleriyle oynayıp kimseyi kandırmayız Bizde Allah korkusu var. Biz yapacaklarımızdan bahsederiz ve şu kesinki bölünmeye doğru giden ülkemizin tek çıkar yolu bugün MHP’dir. Ülkemiz partimizle refaha kavuşup huzuru bulacaktır” dedi.
VATANDAŞIMIZ BORÇ VE YÜKSEK FAİZDEN KURTULACAK
Genel Seçime sayılı günler kaldığına dikkat çeken Başkan Süslü, “Sabredin, az kaldı. Desteğinizle iktidara geldiğimizde inşallah tüm sorunlarınıza çare üretmeye çalışacağız. Biliyorsunuz esnaf için çok önemli seçim vaatlerimiz var. Esnafımızı AVM’lere karşı koruyan düzenlemeler yapacağız. Esnafımızın emekli aylığından kesilen SGK primini kaldıracağız. Sağlık hizmetinde alınan ek ücret ve katılım payı uygulamasına son vereceğiz. Vatandaşlarımız borç ve yüksek faiz sarmalından kurtarılacaktır. 2016-2019 yıllarında, yıllık ortalama yüzde 5,2 büyüme ve 700 bin istihdam sağlayacağız. Dönemin sonunda 1,1 trilyon dolara, kişi başına milli gelir 13,300 dolara, ihracat 238 milyar dolara erişecektir, istihdam 29,1 milyon kişiye ulaşacaktır” diye konuştu.
KADROLARIMIZI ÜLKE SORUNLARINA GÖRE BELİRLEDİK
Türkiye’nin 8 Haziran günü çok farklı bir atmosferle buluşacağını ifade eden Başkan Süslü, “Türkiye, 8 Haziran günü çok farklı bir atmosferle buluşacaktır, MHP iktidarıyla buluşacaktır. MHP de bu bilinçle kadrolarını, milletvekili adaylarını buna göre hazırlamıştır. Türkiye’nin çeşitli sıkıntıları olduğu göz önünde bulundurularak ekonomik ve milli bütünlük hakkındaki sıkıntılar göz önünde bulundurularak kadrolar oluşturulmuştur. MHP kadroları da Türkiye’deki bu gerçekleri görerek neticede kuracağı hükümetle olumsuz giden her bir şeyi tersine çevirerek halkın arzu ettiği iktidarı ortaya koyup Türkiye’yi düzlüğe çıkaracaktır” şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum