HALKIMIZ BİZE YENİ BİR TALİMAT VERDİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Teşekkür ziyaretlerinin dördüncü durağı Asarcık İlçesinde yaptığı konuşmada; “Bu seçimleri, halkımızın bize yeni bir görev, yeni bir talimat verdi

HALKIMIZ BİZE YENİ BİR TALİMAT VERDİ
04 Kasım 2015 - 19:43
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Teşekkür ziyaretlerinin dördüncü durağı Asarcık İlçesinde yaptığı konuşmada; “Bu seçimleri, halkımızın bize yeni bir görev, yeni bir talimat verdiği şekliyle algılıyoruz.” Dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve il teşkilat yöneticilerinin katıldığı teşekkür gezisinin dördüncü durağı Asarcık İlçesi oldu.

AK Parti Asarcık İlçe binası önünde Asarcıklılara hitap eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 1 Kasım Genel seçimlerinde AK Parti önemli bir başarı elde ettiğini hatırlatarak; “ Ancak biz AK Parti’nin bu başarısını halkımızın başarısı, izanı ve idraki olarak algılıyoruz. Ülkemizin geleceği yönünden halkımızın ortaya koyduğu bir hassasiyet iradesi olarak algılıyoruz. Halkımızın bize yeni bir görev, yeni bir talimat verdiği yönüyle algılıyoruz. Halkımız bize ‘size güveniyoruz. Bu ülkeyi geleceğe siz taşırsınız, buna inanıyoruz ama biraz daha fazla çalışın, bunu başarabilecek tek siyasi kadro sizsiniz’ dediğine inanıyoruz ve algılıyoruz. İşimiz bitmedi. Daha çok işlerimiz var. Daha fazla çalışacağız, daha fazla koşacağız.” Şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum