Halit Doğan'dan Örnek Çalıştay

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Şehrine Fikrinle Yön Ver” Çalıştayı ile şehri dinliyor.

Halit Doğan'dan Örnek Çalıştay
24 Şubat 2024 - 18:40
Samsun’un yol haritasını tüm paydaşların katılımı ile belirlediklerini vurgulayan SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Eser ve hizmet anlayışıyla, tüm fikirleri dinliyor, raporlar hazırlıyor, projelerimizi oluşturuyoruz” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’a Fikrinle Yön Ver” Çalıştayı ile AK Parti siyasetinin katılımcı yönetim anlayışı ile farkını ortaya koydu. Başkan Adayı Doğan, şehrin taleplerini dinleyip Samsun’un yol haritasını eğitimciler, akademisyenler, iş insanları, kadınlar, şehrin tüm aktörleri ile belirliyor.
“Samsun’a Fikrinle Yön Ver” diyerek şehrin tüm aktörlerini masa etrafında toplayan Halit Doğan, şehrin yeni döneme dair beklentilerini ve çözüm önerilerini katılımcılardan dinledi. Bilim insanlarından sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, iş dünyasından kültür-sanat camiasına, kadınlara, gençlere, çocuklara, engellilere kadar geniş bir yelpazede tüm paydaşlar, Samsun’un geleceği ile ilgili fikirlerini bu çalıştay ile paylaştılar.
Katılımcı yönetim anlayışıyla şehrin dinamiklerini bir masa etrafında toplayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun'a Fikrinle Yön Ver Çalıştayımızı, Sayın Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan’ın ve şehrimizin kıymetli isimlerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Şehrimizi dinliyor, Samsun'umuzun yol haritasını birlikte belirliyoruz. Eser ve hizmet anlayışıyla, tüm fikirleri dinliyor, raporlar hazırlıyor, hep birlikte projelerimizi oluşturuyoruz. Eğitimcilerimizden sporcularımıza, iş insanlarımızdan STK'larımıza, akademisyenlerimizden gençlerimize, işçimizden memurumuza gibi şehrimizin birçok farklı dinamiğini bir araya getirerek, insanlarımızın Samsun'a dair önerilerini, taleplerini ve fikirlerini alıyoruz. Samsun'umuzda fikirleri ve projeleri konuşuyoruz. İnsanlarımız anlatıyor, biz notlarımızı alıyoruz. Karavanımız ve gençlerimiz seçime kadar 17 ilçemizin tamamında hemşehrilerimizle bir araya gelecek, taleplerini ve önerilerini dinleyecekler.  Çalınmadık kapı, fikri dinlenilmemiş hemşehrimiz kalmayana dek sahada olacağız. Şehrimizin birçok merkezinde ve ayrıca internet ortamında yürütülen anketler aracılığıyla da Samsunlular görüşlerini doğrudan almış olacağız. Şehrimizin potansiyelleri, hayata geçirilmeyi bekleyen yatırımları, farklı kesimleri için farklılaşan beklentileri de bu çalışmalar serisi ile ortaya konacak ve şehrin geleceğine bu fikirler yön vereceğiz. Samsun’umuzda ben yaptım oldu değil, hep birlikte nasıl hizmet edebiliriz vizyonuyla yatırımlar kazandıracağız. Daha hızlı, daha güçlü ve daha ileri bir Samsun için, el birliği ile üretecek, hizmet edecek ve geliştireceğiz” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum