Halit Doğan'a Çarşamba'da Sevgi Seli

Halit Doğan Çarşamba’da konuştu. Her alanda hızlı, Güçlü ve ileri bir Samsun için çok çalışacağız dedi.

Halit Doğan'a Çarşamba'da Sevgi Seli
23 Şubat 2024 - 18:05
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, memleketi Çarşamba’da sevgi seliyle karşılandı. Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışına katılan Doğan, “Çarşamba'mızı, evimizi, ocağımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Şimdi sıra Karadeniz'in göz bebeği Samsun'umuzda. İş, aş, diyecek her alanda hızlı, güçlü ve ileri bir Samsun için çok çalışacağız” diye konuştu.
AK Parti Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezi vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Çarşamba Belediye Başkanı olan ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Halit Doğan, Çarşamba’da yoğun ilgiyle karşılandı.
Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu,  AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Cumhur İttifakı il ve ilçe teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.
Samsun’u daha ileri taşıyacağız
Karadeniz'in incisi Samsun’u daha ileri taşımak için çok çalışacaklarını belirten Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Çarşamba'mızda Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Açılışa katılan bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca Çarşamba'mıza hizmet ettik. Aş dedik Organize Sanayi Bölgemizi hayata geçirdik, iş dedik Tekstilkent projemizle yüzlerce kişiye iş imkânı sağladık. Altyapı dedik, Çarşamba'mıza 100 yıl hizmet edebilecek çalışmalarımıza hızlıca başladık. Bitirmek Büyükşehir Belediye Başkanı olarak nasip olur inşallah. Biz verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Milletimizin derdi ile dertlenip çözümler ürettik. Çarşamba'mızı, evimizi, ocağımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bayrağı Ender Gür Başkanımıza teslim ediyoruz. Ender Gür Başkanımızın, Çarşamba’mıza birçok hizmet ve yeni yatırımlar yapacağına eminim. Şimdi sıra Karadeniz'in göz bebeği Samsun'umuzda. İş, aş, diyecek her alanda hızlı, güçlü ve ileri bir Samsun için çok çalışacağız. Bizim için en kıymetli şey, hemşehrilerimize huzur, güven ve mutluluk getirebilmek. İşi, aşı olan insan mutlu olur. Vatandaşlarımızın spor yapabileceği, gezebileceği, dinlenebileceği, bir derdi olunca rahatlıkla kapımızı çalabileceği bir şehir için çalışacağız” diye konuştu.
Belediyelerimizin tümüyle ahenk içinde çalışacağız
Samsun’un 17 ilçesinin tamamında bir ahenk içinde çalışacaklarını vurgulayan SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Hem Samsun'umuzda hem 17 ilçemizde, birlik içinde olacak, Tüm derdimiz hemşehrilerimize hizmet götürmek, şehrimize fayda sağlamak olacak. Birbiri ile uyumlu, ahenk içinde olan belediyelerin çalışma hızı, sorunları çözme hızı her zaman daha iyidir. Bu nedenle Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile birlikte istişare içerisinde olacağız. Hemşehrilerimizin desteği ile şehrimiz için hemşehrilerimiz için çalışmaya talibiz. Çarşamba'mızda, Samsun'umuzda, 17 ilçemizin tamamında şehrimizi Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı yapmak için, 31 Mart akşamı zaferle taçlandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum