HAKKIMIZ OLAN ÜÇ PUANI ALAMADIK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Sorumlusu Hasan Basri Kara, ”Hakkımız olan üç puanı maçımızı yöneten hakemler çaldı” dedi

HAKKIMIZ OLAN ÜÇ PUANI ALAMADIK
30 Ekim 2018 - 21:04
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Sorumlusu Hasan Basri Kara, ”Hakkımız olan üç puanı maçımızı yöneten hakemler çaldı” dedi.
İKİ NET GOLÜMÜZ VERİLMEDİ
Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor karşısında iyi mücadele etiklerini belirten Çarşambaspor’un Teknik Sorumlusu Hasan Basri Kara, ”Rakibimizin karşısında maça iyi başlayan taraf bizdik. Maçın ilk yarısında golü erken bulmamıza rağmen bu arada iki net gol pozisyonunuz vardı. Hakem triyosu tarafından geçersiz sayıldı. Karşılaşmanın son dakikalarında yediğimiz gol sonucunda alacağımız üç puanı kaybettik. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz” diye konuştu.
GÜZEL BİR MAÇ OLACAK
Hafta sonunda Çarşamba’da karşılaşacakları Havza Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını hatırlatan Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Kara,” Samsun’un derbi niteliğini taşıyan bu önemli maçın hazırlıklarına başlayacağız güzel bir maç olacağına inanıyorum. Taraftarlarımızından tek işteyim var. Rakip takıma karşı her hangi bir taşkınlık yapmalarını ve  sadece takımlarını desteklemelerini istiyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
Şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum