Hakan Akgün BHA'nın Bölge Müdürü Oldu

BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar yaptığı açıklamada; Samsun, Ordu, Sinop, Çorum ve Amasya illerinden sorumlu Samsun Bölge Müdürlüğü görevi Hakan Akgün görevlendirilmiştir dedi.

Hakan Akgün BHA'nın Bölge Müdürü Oldu
23 Mart 2023 - 19:42
*Birlik Haber Ajansı (BHA), İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) ile Cumhurbaşkanlığının '6906' sayılı kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) çatısı altında faaliyet gösteren, 81 il ile Türk devletleri ve Avrupa'da önde gelen bine yakın İnternet haber sitesi, İnternet televizyonu ile bağlı gazete ve sosyal medya platformlarına yazılı, fotoğraflı ve görüntülü haber içeriği sağlamaktadır.
*Türkiye’nin 81 il ve ilçeleri ile yurt dışı temsilciliklerindeki muhabirleri tarafından güncel, siyasi, ekonomik, kültür, sanat ve spor alanlarındaki haberler ve son dakika gelişmeleri,
doğru, hızlı, tarafsız ve kamu yararı gözetilerek, insan onuru ve toplumsal değerlere saygılı bir habercilik anlayışıyla, İnternet haber yayıncılığı yapan kuruluşlara ulaştırılmaktadır.
*BHA, ulusal ve uluslararası alanlardaki gelişmeleri üye yayın kuruluşlarına aktarırken, yanlış veya doğruluğu bulunmayan, sosyal medyada kasıtlı yayılan dezenformasyon içeren bilgi ve haberlerin önüne geçmeyi amaçlamaktadır.
*Türkiye’deki yerel, bölgesel ve ulusal İnternet yayıncılığının ihtiyaç duyduğu haber içeriğine katkı sağlamayı hedefleyen ajansımız; kamu yararı başta olmak üzere, insani değerleri, birleştirici ve bilgilendirici içeriklerin yayınlanmasını esas almaktadır.
*BHA’nın servis ettiği yazılı-fotoğraflı ve görüntülü haberler, Türkiye’de bine yakın İnternet haber sitesi, 120 internet televizyonu ile sosyal medya ağları ve bağlı yerel gazetelerin içeriklerini oluşturmaktadır. Sosyal medyada paylaşılan ve bilgi kirliliğine yol açan içeriklere karşın ajansımızın servis ettiği teyitli, doğru ve güvenilir haberler ile dezenformasyonun önüne geçilmesine de katkı sağlanmaktadır.
Bu kapsamda; Birlik Haber Ajansı'nın Samsun, Ordu, Sinop, Çorum ve Amasya illerinden sorumlu Samsun Bölge Müdürlüğü görevi Sayın Hakan Akgün'e verilmiştir. Sayın Akgün bu illerde ajansımızı temsil etme, haber koordinasyonun sağlanması ve kurumsal anlaşmalar için yetkilidir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum