Gündem, OKAF'22 ve TEKNOFEST 2022

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’22) ve TEKNOFEST 2022 gibi iki büyük organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşayan Samsun’un en önemli dinamiklerinden OMÜ’de hazırlıklar bütün titizliğiyle devan ederken Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal da bu kapsamda Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Gündem, OKAF'22 ve TEKNOFEST 2022
03 Şubat 2022 - 11:04
OMÜ Rektörü Prof. Dr. Ünal, ziyaret dizisi vesilesiyle beraberindeki Rektör Danışmanı Ekrem Altan’ın eşliğinde Samsun Milletvekili ve AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’la buluştu.
Her iki organizasyonda da Samsun’un dokusunu, kültürünü ve el emeği ile göz nurunu hep birlikte gözler önüne sermek zorundayız
AK Parti Genel Merkezi’ndeki ziyarette Rektör Ünal, Samsun’un; bütün bileşenleri ile OKAF’22 ile TEKNOFEST 2022’ye yoğunlaştığını belirterek kentin bu anlamda bir çekim gücü yakaladığına dikkat çekti. TEKNOFEST 2022 ile Samsun ve Karadeniz Bölgesi’nin sahip olduğu tarihî fırsatı çok iyi değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Rektör Ünal “Samsun’un dokusunu, kültürünü ve el emeği ile göz nurunu hep birlikte gözler önüne sermek zorundayız. Aynı şekilde OMÜ olarak TEKNOFEST’te bütün potansiyel ve kazanımlarımızla kendimizi göstermeliyiz. Elimizden geleni yapacağız, nitekim iyi bir takım kurduk ve her tarafa ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Samsun, görevini layıkıyla yerine getirecek
Milletvekili Çiğdem Karaaslan da Samsun’un gerek ulusal gerekse de uluslararası etkinliklerin ev sahipliğini başarıyla kotardığına dikkat çekerken OKAF’22 ve TEKNOFEST 2022’de de görevini ve üzerine düşeni layıkıyla yerine getireceğini dile getirdi.
TEKNOFEST’te bütün gözler Samsun’a çevrilecek
TEKNOFEST 2022’de bütün gözlerin Samsun’a çevrileceğini vurgulayan Karaaslan, geçen sene İstanbul’da düzenlenen yarışmalarda ‘Orta İritifa Roket’ kategorisinde Türkiye şampiyonluğuna ulaşan OMÜ ve Samsun Üniversitesi öğrencilerinden kurulu Tanyeli Roket Takımı başta olmak üzere Samsun merkezli elde edilen derecelerin takdire şayan olduğuna işaret ederek festivalin Samsun ve Karadeniz açısından büyük kazanımlara kapı aralayacağına inandıklarını ifade etti.
Gösterilen misafirperverlik için şükranlarını bildiren Rektör Ünal, ziyaret sonunda Çiğdem Karaaslan’a, adının yazılı olduğu OMÜ işlemeli duvar saatini hediye etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum