Güçlü MHP Güçlü Bir Türkiye Demektir

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı bölge toplantıları kapsamındaki teşkilat buluşmasını Kavak İlçesinde yaptı. Vezirköprü, Asarcık, Lâdik ve Kavak MHP İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı bölgeler ilçe toplantısı Kavak’ta düzenlendi.

Güçlü MHP Güçlü Bir Türkiye Demektir
01 Şubat 2020 - 13:51
Kavak ilçesinde düzenlenen MHP Samsun İlçeler Bölge Toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra bölge ilçe başkanları, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz katıldı. Toplantı öncesinde toplantı salonuna gelen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise Kavak Belediyesinin ilçede yürüttüğü projeler hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.
Toplantıya başkanlık eden MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Samsun, ülke, bölge ve Türkiye’yi ilgilendiren siyasi ve ekonomik gelişmelerden kısa bir özet yaparak “Sizlere siyasi gündem ile ilgili bir özet yapmaya çalıştım. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen ve başkanlığını Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yaptığı Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Milletvekilleri ve İl Başkanları Ortak Toplantısında Genel Başkanımız Başkanlığında ve konunun uzmanlarının aktarımlarıyla ülkenin, bölge coğrafyalarının ve dünyanın siyasi gelişmelerini derinlemesine ele alındı. Size buradaki toplantı notlarını aktarmaya çalıştım. Milliyetçi Hareket Partisi ülke, bölge ve dünyadaki siyasi gelişmeleri yakından takip ediyor. Görüşlerini ise ilgili makamlara anında iletiyor” dedi.
Karapıçak toplantının devamında teşkilat çalışmalarına değindi. Teşkilatlarımızı her manada güçlendirmek ve onlara yol gösterici olacak şekilde çalışmalar yürüttüklerini belirten Karapıçak “İlçe Teşkilatlarımız ile üzerinde altı ay çalıştığımız çalışma ve hedefler içeren raporlarımızı ilettik. Burada çok açık ve net bir şekilde teşkilatlarımızın yapması gereken çalışmalar mevcut. Bu çalışmalarda idari yapıdan fiziki yapıya, üye çalışmalarından kadın kollarına, ziyaretlerden mahalle teşkilatlanmalarına kadar birçok konu açık ve net bir şekilde tanımlandı. Hedefler kısmında ise ilçe Başkanlıklarımıza ölçülebilir hedefler verdik. Bu hedefler doğrultusunda İlçelerimiz gerek bölge ilçeleriyle gerek ise 17 ilçe başkanlıklarıyla bir yarış halinde. Tüm teşkilatlarımız sahada belirlenen hedefler doğrultusunda çalışacak” dedi.
İlçe kongrelerine de değinen Karapıçak “Önümüzdeki süreçte İlçe Kongreleri sürecimiz başlayacak ama henüz kongre tarihleri belli değil. Kongre süreçlerini Genel Başkanımız başlatacak ve süreci belirleyecek. Bu süreç teşkilatların güçlendirilmesi ve aktif ve verimli bir teşkilat modeli oluşturmamız için bir fırsat. Bu fırsatı tüm ilçe başkanlarımız sonuna kadar kullanmalı. Yeni teşkilat yapılanmasında kişiye göre görev değil tanımlanmış görevlere göre teşkilat üyeleri göreve getirilecektir. Bizler şunu biliyoruz teşkilat bir çelik zincir dizini ise zincirin en zayıf halkası zincirin gücünü belirler. Kongre sürecindeki teşkilatlarını yenileyecek ve güçlendirecek olan ilçelerimiz zincirin her halkasını yani her bir zincir halkasını en güçlü ve o göreve uygun özelliklerdeki yöneticilerden seçmeli. Çünkü hepimiz biliyoruz ki güçlü teşkilat güçlü MHP, güçlü MHP ise güçlü bir Türkiye demektir” dedi.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum