GÖREV YERİ DEĞİŞEN MÜLKİ İDARE AMİRLERİNE VEDA YEMEĞİ

Samsun’da görev süreleri sona eren ve diğer illere atanan Mülki İdare Amirleri ve eşleri için, Vali İbrahim Şahin veda yemeği verdi

GÖREV YERİ DEĞİŞEN MÜLKİ İDARE AMİRLERİNE VEDA YEMEĞİ
09 Aralık 2016 - 11:36
7-bos-kalip-haberSamsun’da görev süreleri sona eren ve diğer illere atanan Mülki İdare Amirleri ve eşleri için, Vali İbrahim Şahin veda yemeği verdi.
İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanıp 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesine göre,  Vali Yardımcısı Ali Galip Saral Tokat Vali Yardımcılığına, Vali Yardımcısı Haluk Şimşek Antalya ili Serik Kaymakamlığına ve ayrıca ilimizde görev yapmakta olan, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük Aydın İli Nazilli Kaymakamlığına, Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemicİ Giresun İli Çanakçı Kaymakamlığına, Ladik Kaymakamı Mustafa Temiz Kayseri İli Hacılar Kaymakamlığına, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen Rize Vali Yardımcılığına, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız Muğla ili Menteşe Kaymakamlığına, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever Adana ili İmamoğlu Kaymakamlığına, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı Hakkari ili Yüksekova Kaymakamlığına, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci Elazığ ili Arıcak Kaymakamlığına, Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca Adıyaman ili Gerger Kaymakamlığına atamaları yapılmıştı.
1 2 3ÇOK GÜZEL BİR UYUM İÇERİSİNDE GÖREV YAPTIĞINIZI İFADE EDİYORUM
Atamalar sonrasında ilimizdeki görev süreleri sona eren ve diğer illere atanan mülki idare amirleri ve eşleri onuruna Vali İbrahim Şahin veda yemeği verdi. Yemekte bir konuşma yapan Vali İbrahim Şahin, ”Bugün bir araya gelmek ve ilimizde bir süredir görev yapan Mülki İdare Amiri arkadaşlarımızın 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren kararname ile Türkiye’nin farklı bölgelerine atanmalarından dolayı düzenlediğimiz yemekte bir aradayız. Mülki idare mesleğe belirli sürelerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde görev yapmayı gerektiren, kendi içerisinde kuralları belli olan bir meslektir. Bu kapsamda Samsun ilimizde belirli bir süre görev yapmış arkadaşlarımız kısa bir süre sonra yeni görev yerlerine gitmek üzere ilimizden ayrılacaklar. Ben sizlerin Samsun’da görev yaptığınız süre içerisinde Valilik ve diğer kurumlarla hizmetin gereği olarak çok güzel bir uyum içerisinde görev yaptığınızı ifade ediyorum. Samsun’da görev yapan arkadaşlarımız gerek yerelde yürüttüğü hizmetlerle, gerekse kurum ve kuruluşlarla olan ilişkilerinde belirli bir standardı ve kaliteyi yakalamış durumdadırlar. Samsun’da görev yapan ve yeni görev yerlerine başlamak üzere ilimizden ayrılacak arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinin kendilerine ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
YÖNETİCİNİN BÖYLE OLMASI GEREKLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Atanan Kaymakamlar adına bir konuşma yapan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, “Özellikle Sayın Valimiz gibi bir yöneticiyle çalışmayı şanslı kabul ediyoruz. Sayın Valim gerçekten sosyal hayata bakışı, geniş ufuklu olması, özgüveni çok yüksek olması bu gerçekten burada çalışan kamu görevlileri için büyük rahatlık. Yöneticinin böyle olması gerekli diye düşünüyorum. Her zaman gönlümüzün bir kısmı Samsun’da olacaktır. Ben başta Sayın Valimize, mesai arkadaşlarımıza ve dostlarımıza bu güzel anılarla buradan ayrılmamızı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diye konuştu. Konuşmaların ardından, İbrahim Şahin ve büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilimizdeki görev süreleri sona eren ve diğer illere atanan Mülki İdare Amir ve eşlerine saat hediye etti. Daha sonra Kavak İlçe Kaymakamı Mevlüt  Şekerci, Vali İbrahim Şahin’e Valinin portresini karakalem çalışmasıyla yapılmış tablo takdim etti.
Veda yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Vali Yardımcıları ve Eşleri, İlçe Kaymakamları ve Eşleri, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay. Ünsal Ağaoğlu ve Eşi, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG.  Alb. Murat Özer, Valilik birim müdürleri ve eşleri katıldı.
Köksal  ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum