Gönüller Aynı Safta ve Gönül İkliminde Buluştu

TBMM eski Müşaviri ve önceki dönem İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, önceki akşam İlkadım Camii ve Külliye’de teravih vakti insanları aynı safta ve aynı gönül ikliminde buluşturdu.

Gönüller Aynı Safta ve Gönül İkliminde Buluştu
25 Nisan 2022 - 00:36
Gönül Buluşmasına Katılım Yoğun
Sosyal medya hesabından sevgi dili ile gönülden gönüle çağrı yapan TBMM eski Müşaviri ve önceki dönem İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok’un  ev sahipliği yaptığı buluşmaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Caner Göktepe,  AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, MHP İlkadım İlçe Başkanı Özcan Kınalı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Sinop İl Özel İdare Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Medicana Samsun Genel Müdürü Güner Armutlu,  Memur Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız, Bembir Sen İl Temsilcisi Savaş Gayretli, Hizmet İş Sendikası İl Temsilcisi Ziya Uzun, Yabancılar Çarşısı Oda Başkanı Olcay İnanç, Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Alaadin Sayın, AGD Samsun Şube Başkanı Şenol Altun, Gümüşhane Kabaktepe Köyü Dernek Başkanı Erdal Dinç, Gümüşhane Bayburt Dost Cemiyeti Başkanı Mustafa Kul, Kızılay Samsun Şube Başkanı Ahmet Muştu, İnsan Vakfı Samsun Temsilcisi ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Türk İnternet Medya Birliği ( TİMBİR) kurucular kurulu üyesi, uluslararası internet gazetecileri ve gazeteciler derneği (UİGAD)  Genel Başkan Yardımcısı Said Çetintaş, Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, Doğayı Koruma  Dernek Başkanı Mustafa Eyüpoğlu, Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Başkanı Harun Savaş, Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt, Baruthane Mahalle Muhtarı Mustafa Öztürk, Pazar Mahalle Muhtarı Murat Gökmen Şahin, Saitbey Mahalle Muhtarı Nevzat Seven,  İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri Erol Köroğlu, Mustafa Umar,  İbrahim Arslan, Çetin Topsakal, Kadir Soylu, Ahmet Varol, Serkan Akyüz, il ve ilçe gençlik kolları üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.
Lokma İle Ağızlar Tatlandı, Çayla Birlikte Muhabbet Yürekte Demlendi
Büyük gönül buluşması öncesi teravih namazı İlkadım Cami ve Külliye’de kılındıktan sonra, TBMM eski Müşaviri ve önceki dönem İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, namaz çıkışı lokma dağıtarak gönül dostlarıyla ve vatandaşlarla tokalaştı. Lokma ikramının ardından içilen çaylarla muhabbet yüreklerde demlendi.
Gönül Sohbetlerini, Samimi Ortamları Özlemişiz
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Caner Göktepe, Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Erbin, sendika ve dernek başkanları ve muhtarların duygu ve düşüncelerini dile  getirdiği buluşmada konuşan TBMM eski Müşaviri ve önceki dönem İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, “ Gönülleri birleştiren Ramazan ayında bu samimi ortamları, gönül sohbetlerini özlemişiz. İki yıldan bu yana pandemiden dolayı teravih namazlarında bir araya gelemiyorduk. Epey bir zaman birbirini göremeyen insanlar sarılıyor ve kucaklaşıyor. Yüzlerindeki mutluluğu ve sevinci görebiliyorsunuz. Sevgi ile açtığımız gönlümüze, gönül verenlerle birlikte olmak çok güzel. İlkadım Cami ve Külliye’deki gönül dostlarımızla buluşmamız, gecemize renk, kalplerimize sevgi ve muhabbet kattı.  Samimi niyetle dokunursanız gönüllere, misliyle bereketlenerek tüm gönül kapıları ardına kadar açılıyor.  Teravih namazı sonrası gönül buluşmamıza katılarak davetimize icabet eden tüm gönül dostlarımıza en kalbi muhabbetimi, sevgilerimi ve teşekkürlerimi sunarım“ dedi.

 

   
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum