GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYORUZ!

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Danışma Kurulu Üyeleri ile Otel 1919'da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi

GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYORUZ!
17 Mart 2019 - 20:43
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Danışma Kurulu Üyeleri ile Otel 1919'da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Deveci, "Halktan aldığımız tepkiler çok iyi. Şu dar zamanda Atakumlu vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurduk. Onlara kim olduğumuzu ve Atakum ile ilgili hayallerimizi anlattık. Onlar da bizi bağırlarına bastı" dedi.
DEVECİ'DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP İl Başkanı Mehmet Kundak, Millet İttifakı İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali İzzet Kavtelek, İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Cemal Ceyhun Karaca, önceki dönem Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ve CHP Samsun önceki dönem il ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Danışma Kurulu Üyeleri ile kahvaltıda buluşan Cemil Deveci, 31 Mart Yerel Seçimlerine iki haftadan az bir zaman kaldığını ve bu zaman diliminde herkesin birer Cemil Deveci herkesin birer belediye başkan adayı olduğunu dile getirdi. Deveci, "Her birinizin Atakum'da ayrı ayrı etki noktalarınız var. Kiminiz eski milletvekili, kiminiz eski il ve ilçe başkanlarısınız. Her biriniz benim yol arkadaşlarımsınız. Kim Atakum'un hangi bölgesinde, hangi mahallesinde, hangi sınıfı üzerinde etkili ise orada Cemil Deveci'ymiş gibi çalışmalı. Atakum Belediyesi geri kazanılabilir. Ancak bunun yolu hep birlikte omuz omuza çalışmaktan geçiyor. Hepinizi saygılarımla selamlıyor, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
ESENEVLER PAZARINI GEZDİ
Düzenlenen kahvaltı sonrası Atakum Çerkes Derneği'nin düzenlediği kermese katılan Deveci, çerkeslere özgü yiyeceklerden tattı. Dernek üyelerinden birinin çocuğu olan küçük bir kız Deveci'ye bir tablo hediye etti. Çerkes Derneği'nin düzenlediği kermes sonrası Esenevleri Mahallesi'nde kurulan pazar esnafını ziyaret eden Deveci, "Tanzim satış noktası diye milleti ayağa kaldırıp esnafları küstürdüler. Pazarda her şey tanzim satış noktalarından daha ucuza satılıyor. Pazar esnafını millete düşman ettiler" ifadelerinde bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum