GEZEREK, GÖREREK ÖĞRENİYORLAR

Samsun'un Atakum ilçesindeki Taflan Yalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde her an bir aktivite ile karşılaşmamak mümkün değil

GEZEREK, GÖREREK ÖĞRENİYORLAR
22 Nisan 2016 - 22:20
Samsun'un Atakum ilçesindeki Taflan Yalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde her an bir aktivite ile karşılaşmamak mümkün değil. Eğitimin sadece dört duvar arasında yapılmayacağını, gezerek, görerek ve araştırarak yapılan öğrenmenin kalıcı olduğunun en güzel örnekleri sergilenmektedir.
Yıl boyunca hemen hemen her gün farklı bir aktivitenin içerisinde yer alan Taflan Yalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bu sefer Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini  ziyaret ettiler. On ikinci sınıf Muhasebe Bölümü öğrencileri için düzenlenen gezide, Müdür Yardımcısı Necmeddin  Demir, Muhasebe Öğretmenleri Mediha Yılmaz, Arzu İşbilir ve Ayşe Aygün  rehberlik yaptı. Öğrenciler Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde inceleme ve gözlemler yaparak, mezun olduktan sonra tercihte bulunacakları üniversite ve bölümleri tanıma fırsatı buldular.
ÖĞRENCİLERDEN SORU BOMBARDIMANI
Ordu Üniversitesi Ünye İşletme Bölümü Başkanı Yardımcı Doçent Doktor Hakan Yazarkan öğrencilere üniversitedeki bölümler ve bu bölümlerden mezun olduktan sonra hangi meslekleri yapabilecekleri konusunda bilgi verdi. Öğrenciler İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi ile ilgili Doç. Dr. Yazarkan’a sordukları sorularla kafalarındaki soru işaretlerini ve tereddütlerini giderme fırsatı buldular. Taflan Yalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Ordu üniversitesi ve bölümleri hakkındaki izlenimlerini, yörenin tarihi ve turistik yerleri ve doğal güzelliklerini gezerek sürdürdüler. Önce Ünye’yi, sonra Ordu merkezini gezen öğrenciler son olarak Boztepe’ye yaptıkları teleferik gezisi ile geziyi sonlandırdılar.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum